بازگشت سهند نورمحمدزاده، به زندان و ادامه صدور احکام تنبیهی و حبس برای فعالان صنفی و سیاسی

سهند نورمحمدزاده، معترض محکوم به حبس و تبعید

سهند نورمحمدزاده، معترض محکوم به حبس و تبعید، به رغم ناتمام ماندن دوره درمان بینایی‌اش به زندان کهنوج در استان کرمان بازگشت.

این در شرایطی ست که حامد احمدی، وکیل این معترض، با اشاره به بروز اخلال در بینایی چشم راست او در مدت حبس اعلام کرده است که جلوگیری از اتمام دوره کامل درمان می‌تواند به نابینایی یک چشم سهند نورمحمدزاده منجر شود.

سهند نورمحمدزاده، معترض بازداشت‌شده در جریان اعتراضات «زن، زندگی، آزادی»، روز شنبه ۲۷ مرداد در راه بازگشت به زندان در پیامی ویدیویی می‌‌گوید: «امیدوارم هیچ کس چنین حسی را تجربه نکند.»

مرورگر شما HTML5 را پشتیبانی نمی کند

سهند نورمحمدزاده در راه زندان: «امیدوارم هیچ‌کس همچین حسی را تجربه نکند»

سهند نورمحمدزاده به اتهامات « محاربه از طریق تخریب و ایجاد حریق در وسایل عمومی» و «اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور» به شش سال حبس و ۱۰ سال تبعید به کهنوج در استان کرمان محکوم شده است.

از سوی دیگر، کانال شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران، از محکومیت کوکب بداغی پگاه، فعال صنفی فرهنگیان ایذه، به چهار ماه انفصال از خدمت خبر داده است.

بنا بر این گزارش، مصادیق صدور این حکم «عضویت در گروه واتساپی شورای غیرقانونی هماهنگی تشکل‌های فرهنگیان ایران و ارسال تصاویر و متن به این کانال در حمایت از محکومین امنیتی (معلمان زندانی» ذکر شده است.

در حکم صادره که نسخه‌ای از آن در این کانال صنفی منتشر شده، فعالیت‌های ذکرشده «خلاف شئون شغلی» توصیف شده است.

وکیل مژگان کاوسی، زندانی سیاسی پیشین، هم از صدور حکم یک سال حبس برای این شهروند از سوی شعبه دوم دادگاه انقلاب ساری خبر داده است.

مازیار طاطائی، وکیل دادگستری، در صفحه شخصی خود خبر داده که پس از درخواست اعاده دادرسی، محکومیت مژگان کاوسی از ۶۱ ماه به ۱۲ ماه حبس کاهش یافته است.

اتهامات این شهروند «فعالیت تبلیغی علیه نظام»، «توهین به رهبری» و «اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور» عنوان شده است.

نهادها و فعالان حقوق بشری همواره از سرکوب آزادی بیان به وسیله جمهوری اسلامی انتقاد کرده‌اند.

فشارهای حکومت ایران بر منتقدان و کنشگران صنفی، مدنی و سیاسی بویژه پس از اعتراضات سراسری «زن، زندگی، آزادی» در سال ۱۴۰۱ تشدید شده است.