دو هفته بعد از اعتراض کارگران شرکت نیشکر هفت تپه، گروه هایی از معلمان، وکلای دادگستری و دانشجویان در دیگر شهرهای ایران، با برگزاری تجمعاتی، همراهی خود را با آنها اعلام کردند.
از پانزده روز پیش، این کارگران در اعتراض به عدم پرداخت حقوق تجمع کردند. هرچند برخی مقام ها مدعی حل مشکل آنها شدند، اما روز یکشنبه ۱۸ نفر از کارگران بازداشت شدند. علیرغم برخورد امنیتی، تجمعات کارگری روز دوشنبه ۲۸ آبان نیز در شهر شوش ادامه یافت. کارگران معترض در حالی که شعار «کارگر میمیرد، ذلت نمی پذیرد»، سر داده بودند، ابتدا مقابل فرمانداری شوش تجمع کردند و پس از آن با شعار «کارگر زندانی آزاد باید گردد» به سمت دادگستری این شهرستان این تجمعات را ادامه دادند.
گزارش ها حاکیاست که در پی تجمع کارگران مقابل دادگستری شوش، جلسه دادگاه بازداشتشدگان به حالت نیمه تعطیل در آمد. به گفته شاهدان مسئولان حراست دادگستری شوش اجازه ندادند که وکیل مورد نظر کارگران بازداشتی در دادگاه حضور داشته باشد.
اعتراضات کارگران نیشکر هفت تپه حمایت اقشار مختلف از جمله معلمان، وکلا، دانشجویان و بازاریان را در شهرهای مختلف به همراه داشته است.
کارگران گروه ملی فولاد اهواز نیز در تجمع روز دوشنبه خواستار آزادی کارگران بازداشتی «نیشکر هفت تپه» شدند.
معلمان کرمانشاه نیز حمایت خود را از تجمعات کارگران نیشکر هفت تپه اعلام کردند.
دانشجویان دانشگاه تهران امروز با در دست داشتن پلاکاردهایی اعتراض خود را به بازداشت کارگران هفت تپه اعلام کردند.
تصاویر منتشر شده در فضای مجازی گویای راه اندازی یک کمپین حمایت از کارگران هفت تپه است، که در مناطق مختلف شهر با طرح های گرافیتی حمایت خود را از این کارگران اعلام می کنند.
جمعی از وکلا نیز در بیانیهای خواستار رسیدگی به مشکلات کارگران و حل مصائب آنها شدند. در این بیانیه که از سوی ۴۲ وکیل دادگستری از جمله اعضای کانون وکلای خوزستان امضاء شده آمده است: «توجه به اصل ۲۷ قانون اساسی، کنوانسیون بین المللی حقوق مدنی سیاسی و ماده ۲۰ اعلامیه جهانی حقوق بشر، چنین تجمعات مسالمت آمیزی به جهت مطالبه حقوق صنفی را امری قانونی دانسته و ضمن حمایت از مطالبه مسالمت آمیز حقوق قانونی کارگران، از مسئولان نیز خواهان توجه و رفع مشکل این طبقه شریف هستیم.»
در همین حال، اما خبرگزاری ایلنا روز دوشنبه خبر داد که جلسه رسیدگی به مشکلات کارگران نیشکر هفت تپه در استانداری خوزستان با حضور تیم اعزامی وزارت کار در حال برگزاری است.
کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در هفتههای اخیر به دلیل پرداخت نشدن چهار ماه حقوق، با حضور در محل شرکت و فرمانداری شوش خواستار پرداخت حقوق معوقه خود شدند. این در شرایطی است که مقامات قضایی ایران اعلام کردند مدیرعامل شرکت «کشت و صنعت هفتتپه» فراری است و اصلا زندان نیست که فرصتی به او داده شود تا مشکلات را حل کند.
شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه، که در ۱۵کیلومتری شهر شوش در شمال خوزستان واقع است، قدیمیترین کارخانه تولید شکر از نیشکر در کشور است و نزدیک به ۵۰ سال از تأسیس آن میگذرد. این شرکت بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی، اواخر سال ۱۳۹۴ از بخش دولتی به بخش خصوصی واگذار شد.
حدود چهار هزار نفر به صورت رسمی، پیمانی، قراردادی و پیمانکاری در بخشهای مختلف آن مشغول کار هستند.کارگران این واحد تولیدی در یک سال گذشته نیز در اعتراض به وضعیت صنفی خود، بارها دست به تجمع اعتراضی زده بود.