پيش بينی آزمايش بمب اتمی ايران در وب سايت پاسداران

پيش بينی آزمايش بمب اتمی ايران در وب سايت پاسداران

فيلادلفيا اينکواير زير عنوان "تهديد آزمايش اتمی ايران" می نويسد مقاله يک وب سايت پاسداران انقلاب در تجليل از ايده آزمايش يک بمب اتمی زنگ های خطر را در تشکيلات اطلاعاتی غرب به صدا درآورده است و به نشانه مدرک حمايتی قاطع در جمهوری اسلامی از چنين اقدامی تعبير شده است.

انتشاراين مقاله با تيتر "فردای نخستين آزمايش هسته ای ايران - يک روز معمولی" مصادف با فعاليت های علنی و مشکوکی است که آمريکا و متحدانش آن ها را نشانه هائی از خواست تهران برای دسترسی به تسليحات اتمی می بينند.

مقاله که در سايت "گرداب" وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی چاپ شده است می گويد "روز پس از نخستين آزمايش هسته ای جمهوری اسلامی ايران برای ما ايرانی ها روزی معمولی خواهد بود اما در چشم های بسياری از ما، برقی جديد در خود خواهد داشت. برقی که از غرور و قدرت ملی ناشی می شود".

ايران منکر داشتن نيت و قصد دسترسی به تسليحات اتمی است، اما مدام در جهات نزديک تر شدن به چنين هدفی پيش می رود.

در يک گزارش ماه گذشته آژانس بين المللی انرژی اتمی از "راه اندازی برق فشار قوی و بکار گيری ابزار آزمايش های انفجاری در مسافت های راه دور، و احتمالا زيرزمينی" به عنوان يکی از هفت زمينه نگرانی هائی ياد شده است که ايران ممکن است مخفيانه در کار توليد تسليحات اتمی باشد. روز چهارشنبه به اين نگرانی ها مورد ديگری نيز افزوده شد و آن اينکه بگفته مسئول امور اتمی ايران ، آن کشور به زودی تجهيزات بيشتر و پيشرفته تری را در يک جايگاه زير زمينی نصب خواهد کرد که غنی سازی سريع تر و خالص تر اورانيوم را ممکن می سازد.

گاردين با سوتيتر " تابو شکنی درمقاله ای عجيب و غريب در يک وب سايت پاسداران انقلاب با پيش بينی نتيجه آزمايش يک بمب اتمی ايران" می نويسد هرگونه اشاره ای به يک بمب اتمی ايران در جمهوری اسلامی، که تاکيد می کند برنامه اتمی اش صرفا برای مقاصد صلح آميز و غير نظامی است، حرام و يک تابو محسوب می شود. بهمين جهت چاپ مقاله ای حاوی پيش بينی در مورد فردای پس از آزمايش نخستين کلاهک اتمی ايران در وب سايت گرداب، وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، دست کم، اقدامی بسيار قابل توجه محسوب می شود.

اين نظيرفرستادن بادبادک به آسمان به قصد قصد جلب توجه است. اما برای کی؟ می تواند هدف اين باشد که مردم ايران يک آزمايش اتمی را موضوعی عادی تلقی کنند، و کمتر نگران واکنش های بين المللی باشند، ضمن آنکه می تواند به عنوان ژستی حاکی از بی اعتنائی عوامل تندرو به جهان نيز تلقی شود.