پس از آن که میرحسن موسوی در بیانیه شماره ۱۷ خود راه های برون رفت از بحران را ارائه کرد، نه بیانیه داد و نه مصاحبه کرد. در واقع راهپیمایی ۲۲ بهمن برای هر دوسوی معادله قدرت در ایران اهمیت داشت. به همین دلیل حاکمیت همه قدرت خود را به کار گرفت تا از دیده شدن تصویر سبزها و یا شنیده شدن صدایشان جلوگیری کند. اکنون میرحسین موسوی ۱۶ روز پس از آن حادثه می گوید راهپیمایی را مهندسی کردند زیرا از ابراز هویت سبزها هراس داشتند.
میرحسین موسوی تصریح کرده است که جنبش سبز نباید دچار انفعال شود و هدف خود را فراموش کند. او گفت «همه ملت ایران با هم دوست هستند البته اگر رسانه ملی اجازه بدهد که صدای ملت شنیده شود.صدایی که از طریق فنی شنود هم می شود. این که مردم را به حزب الله و حزب شیطان تقسیم کنیم و یا خس و خاشاک و گوساله و بزغاله بنامیم، درست نیست».
موسوی اضافه کرده است «ما دوست داریم که حاکمیت خود آزادی انتخابات را تضمین کرده و زندانیان سیاسی را آزاد کند و در راه توسعه سیاسی گام بردارد».
نامزد دهمین دور انتخابات ریاست جمهوری اسلامی با تأکید بر ادامه فعالیت کلمه سبز گفت «مضحک است اگر تصور کنیم با پارازیت و هک کردن و فیلتر کردن می توانیم این امواج اطلاع رسانی را کنترل کنیم. این نامزد معترض به نتیجه انتخابات همچنین گفته است این بحران راه حل آنی و ناگهانی ندارد و آن چه امروز در کشور وجود دارد حاکمیت یک فرقه و دزدیدن مفهوم ایرانیت و حس ملی است که نتیجه اش بسیار خطرناک است. وی فیلم منتشر شده از حمله سازمان یافته نیروهای انتظامی و بسیجی به کوی دانشگاه را فاجعه خواند و گفت: «فاجعه بارتر آن است که همه مسئولین نظام تا پیش از این می گفتند که خبر ندارند چه کسانی به کوی و دانشجویان حمله کرده اند. اگر فرستادن قمه کش و چماقدار برای سرکوب، هنر است صدام که در حلبچه هزاران انسان را کشت هنرمند تر بود».
میر حسین موسوی که همچنان بر موضع پییشین خود مبنی بر نامشروع بودن ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد تأکید دارد درباره فرارسیدن چهارشنبه سوری گفت: «اطمینان دارد سبزها در هیچ برنامه ای که به آزار واذیت مردم منجر شود شرکت نخواهند کرد. ایجاد انفجار و آتش سوزی با مشی جنبش سبز که همواره رفتاری مسالمت آمیز داشته، سازگاری ندارد».