یکی از بخشهای برنامه صفحه آخر جمعه ۲۱ مهر ماه به موضوع مسکن مهر و مشکلات آن اختصاص داشت.
در این بخش، با ارائه مدارک و پرداختن به گوشهای از تخلفات گسترده در اجرای پروژه مسکن مهر، به تصمیم دولت احمدی نژاد برای ساخت مسکن مهر چند برابر آنچه کارشناسان ارزیابی کرده بودند، پرداخته شد.
تصمیمات اولیه برای ساخت مسکن انبوه و اجرای پروژه مسکن مهر در پی آن گرفته شد که قیمت مسکن در سالهای آغازین ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد بالا رفت. گزارشها پس از این افزایش قیمت نشان میداد که قیمت مسکن در ایران طی ۲۰ سال حدود ۹۰ برابر افزایش داشته است.
در پی تصمیم دولت برای ساخت انبوه مسکن، کارشناسان بررسیهای لازم را انجام داده و طرح ساخت مسکن مهر با پیش بینی ۲۰ هزار واحد مسکونی به دولت بردند اما در جلسه هیات دولت، احمدی نژاد بدون بررسی و محاسبه، طرح کارشناسی شده را رد کرد و همانجا اعلام کرد که یک میلیون و ۵۰۰ هزار مسکن باید ساخته شود؛ یعنی ۷۵ بیش از برابر نظر کارشناسی.
نتیجه این تصمیم جهادی رئیس دولت نهم در اوایل ریاست جمهوری این بود که برخی از متقاضیان مسکن پس از سالها هنوز نتوانسته اند مسکن خود را تحویل بگیرند و برخی هم که تحویل گرفتهاند آن را فاقد امکانات زندگی میدانند.
گزارشی که به تازگی منتشر شده نشان میدهد که حدود ۵۰۰ هزار واحد مسکن مهر خالی مانده و متقاضیان در آن ساکن نشدهاند.
بر اساس این گزارش، مکان یابی نامناسب، دور بودن از شهر اصلی و نبود امکانات اصلی برای زندگی موجب شده که صدها هزار واحد مسکن مهر خالی بمانند.
همه اینها در حالیست که دولت روحانی آمار دولت احمدی نژاد را زیر سوال برده و اعلام کرده است که آپارتمانهای تحویل داده شده یک میلیون واحد نیست بلکه ۷۰۰ هزار واحد است.
در بخش دیگر برنامه یک نمونه از فساد و زد و بند در جریان ساخت مسکن مهر و سوء استفاده از پولهای متقاضیان مسکن، مطرح شد.
در این بخش، مسکن مهر شماره ۶ شهرستان خوی مورد بررسی قرار گرفت که در آن از سال ۸۶ که پروژه آغاز شد تا سال ۸۸ ، اجرای آن حتی یک درصد هم پیش نرفت. اعضای هیات مدیره این مسکن مهر پس از اخطارهای وزارت تعاون دو بار پیمانکار را تغییر دادند و در نهایت آن را به پیمانکاران وابسته به خود سپردند.
این اعضا همچنین در حالیکه پولهای واریزی مردم را به حساب خود منتقل کردند، برای مخارجی مانند حق بیمه کارگران، چک بلامحل صادر کردند.