شاپور احسانی راد، فعال کارگری و عضو هیئت مدیره اتحادیه آزاد کارگران ایران، از سوی دادگاه انقلاب تهران به ۶ سال زندان محکوم شد.
بر اساس اخبار منتشر شده در شبکههای اجتماعی، شاپور احسانیراد عضو هیئت مدیره اتحادیه آزاد کارگران ایران، از سوی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به اتهام «اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور» و «فعالیت تبلیغی علیه نظام» به ۶ سال زندان، دو سال تبعید و منع عضویت در احزاب، گروهها و دستههای سیاسی-اجتماعی محکوم شده است.
بر اساس اخبار صادر شده این فعال کارگری از بابت اتهام «اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور» به پنج سال زندان و به اتهام «فعالیت تبلیغی علیه نظام» به یکسال زندان محکوم و از باب مجازات تکمیلی به دو سال تبعید به یکی از بخشهای نیک شهر استان سیستان و بلوچستان و منع عضویت در احزاب و دستههای اجتماعی- سیاسی محکوم شده است.
اتحادیه آزاد کارگران ایران با انتشار بیانیهای صدور این حکم را محکوم کرد و نوشت، حکم صادره پنج صفحهای علیه شاپور احسانی راد تماماً شاهد مکتوباتی واهی است که به هر نحوی سعی دارد فعالیتهای صنفی و کارگری را به مسائل امنیتی تبدیل نماید تا از این طریق کارگران و فعالین جنبش کارگری را به احکام طولانی مدت زندان محکوم نماید.
در ادامه این بیانیه آمده است که، این نوع تلاش نهاد قضایی برای سرکوب و نابودی فعالیتهای صنفی تماماً محکوم است و همه احکام صادره علیه کارگران که بواسطه اتهامات واهی صادر میگردند باید ملغی گردند.
شاپور احسانی راد اوایل مردادماه در محل کارش توسط نیروهای امنیتی بازداشت و پس از مدتی با تودیع قرار کفالت به صورت موقت و تا پایان مراحل دادرسی از زندان اوین آزاد شده بود.
اواخر شهریور ماه سال جاری در پی صدور احکام سنگین برای تعدادی از فعالان کارگری و حمله نیروهای پلیس به تجمع کارگران هپکو و ضرب و جرح این کارگران، اتحادیه آزاد کارگران ایران با انتشار بیانیهای ضمن محکوم کردن «موج گسترده سرکوب کارگران» آن را «تلاش نهادهای حکومتی برای مرعوب کردن» کارگران و کل جامعه دانست.
همچنین ببینید: اتحادیه آزاد کارگران ایران: سرکوب کارگران برای مرعوب کردن جامعه استدر بخشی از این بیانیه که به احکام سنگین فعالان کارگری از جمله احکام ۶ سال تا ۱۸ سال زندان برای هفت نفر از دستگیرشدگان هفت تپه، و پرونده سازی برای دیگر فعالان از جمله پروین محمدی، ناهید خداجو، شاپور احسانی راد، نسرین جوادی، فرهاد شیخی، هادی سلیمانی و مهدی فخری و حکم شش سال زندان جعفر عظیمزاده، رئیس هیأت مدیره اتحادیه آزاد کارگران ایران، این موارد را نشان دهنده این واقعیت دانست که «دستگاه حاکم تمایلی برای پاسخگویی و تحقق خواست و مطالبات کارگران و معلمان و بازنشستگان» ندارد.
همچنین ببینید: توئیتر فارسی وزارت خارجه آمریکا: کارگران ایرانی سزاوار این نیستند که در روز کارگر بازداشت شوندایالات متحده بارها برخورد امنیتی رژیم حاکم بر ایران با کارگران را محکوم کرده است. وزارت خارجه آمریکا چندی پیش در پیامی گفته بود که رژیم جمهوری اسلامی با هزینهای که در سوریه کرده است، میتوانست حقوق کارگران در ایران را پرداخت کند.