پس از واکنشها به اظهارات رئیس پلیس اماکن تهران مبنی بر ممنوعیت استفاده از نامهای ترکی، کردی، لری، و شمالی برای واحدهای صنفی در پایتخت، دبیر شورای فرهنگ عمومی چنین خبری را «صد در صد کذب» خواند و گفت «مشکل بر سر رسمالخط است.»
مجید امامی، دبیر شورای فرهنگ عمومی، یکشنبه ۱۴ آذر در گفتوگو با خبرگزاری ایرنا خبر ممنوعیت استفاده از «نامهای محلی و غیرفارسی» برای اماکن تهران را رد کرد و گفت چنین خبری «کذب» است و این شورا بر اقداماتی برای «تقویت هویت ملی اهتمام دارند.»
او ایران را به لحاظ قومی و زبانی «متنوع» خواند و با تأکید بر شفافیت سیاستها در این زمینه، گفت: «نهتنها ما مخالف نامگذاری اسمها و عناوین موجود در جامعه ایران نیستیم، بلکه آن را مظهری از تنوع و اقتدار فرهنگی ایران میدانیم.»
وی همچنین گفت که مشکل بر سر «رسمالخط» و «سیاستهای قبلی اجرانشده» یا «نیازمند بازنگری» است.
در ساعات گذشته خبری در رسانههای گوناگون به نقل از رئیس پلیس اماکن تهران منتشر شده بود که بر اساس ابلاغیه وزارت بهداشت بر ممنوعیت استفاده از نامهای محلی ترکی، کردی، لری، و شمالی برای واحدهای صنفی پایتخت اشاره کرده بود.
این اظهارات در شبکههای اجتماعی واکنشهایی در پی داشت.
سیامک رحمانی روزنامهنگار در توییتی نوشت: «شعار وحدت ملی میدادید این بود؟»
نفیسه آزاد، کنشگر حقوق زنان، نیز نوشت: «تهران شهری است بنا شده و توسعهیافته با مهاجرت. شهری رنگارنگ، متنوع و چندفرهنگی. همینهاست که نظام اجتماعی تهران را میسازد و زنده نگه میدارد.»