به گزارش آسوشیتدپرس، کنسرت سازمان غیرانتفاعی «گلوبال سیتیزن» که با شرکت ستارههای بزرگ موسیقی جهان ترتیب یافت، موفق به جمعآوری ۱.۱ میلیارد دلار برای مبارزه با فقر مفرط در جهان شد.
این کنسرت که به مدت بیست و چهار ساعت با پخش برنامههای متنوعی در برخی شهرها در شش قاره جهان از جمله لس آنجلس، نیویورک، پاریس، و لندن اجرا شد، «گلوبال سیتیزن لایو» نام داشت و با حضور هنرمندانی چون جنیفر لوپز، التون جان، و گروه موسیقی «بی تی اس» برگزار شد.
مبلغ جمعآوری شده تعهد سازمانها و کشورهای بزرگ به مشارکت در برنامههای خیریه، انساندوستانه، و زیستمحیطی را هم شامل میشود.
در این میان، فرانسه متعهد شد ۶۰ میلیون دز واکسن کرونا در اختیار کشورهای در حال توسعه قرار دهد، و در طرح کاشت ۱۵۷ میلیون اصله درخت در جهان مشارکت داشته باشد.
به دنبال درخواستهای مکرر حاضرین در این برنامه از جمله شاهزاده هری و همسرش مگان، دوک و دوشس ساسکس، که در سنترال پارک نیویورک حضور داشتند، کشورهای دیگر مانند کرواسی و ایرلند نیز حاضر به اهدای واکسن کرونا به کشورهای محروم شدند.
ایالات متحده نیز ۲۹۵ میلیون دلار برای کمک به نیازمندانی که در دوران همهگیری ویروس کرونا با مشکلات زیادی مواجه شدهاند، اختصاص داد.
شرکتها و بنیادهای بسیاری با اهدای کمکهای مالی خود به این کنسرت از برنامههای سازمان یونیسف، حمایت از کودکان، یا اهدای بورس تحصیلی به دانشآموزان حمایت کردند.
هر چند که هنرنمایی مشترک برخی خوانندهها از جمله بیلی آیلیش، فیناس، و گروه کلدپلی در نیویورک، یا چارلی پوث با التون جان در پاریس از بخشهای تماشایی کنسرت بود، ولی تلاشهای انساندوستانه پشت صحنه نیز جذابیت زیادی داشت.
بنیاد بیل و ملیندا گیتس، بنیاد صندوق سرمایهگذاری کودکان «سی آی اف اف»، و یک بنیاد خصوصی دیگر با همکاری مشترک، بودجه ۵۰ میلیون دلاری برای حمایت از صندوق جمعیت سازمان ملل متحد اختصاص دادند. سازمان سی آی اف اف نیز به صورت جداگانه مبلغ ۵۰ میلیون دلار به یونیسف اهدا کرد تا صرف تغذیه کودکان شود.
هیو ایوانز، مدیر عامل سازمان گلوبال سیتیزن با اشاره به اهمیت برگزاری این کنسرت به آسوشیتدپرس گفت که بیماری کووید-۱۹ دستاوردهای چند دهه گذشته را از بین برده است و در حال حاضر ۱۵۰ میلیون نفر در فقر شدید هستند و ۴۱ میلیون نفر در آفریقا گرسنه هستند
در جریان برگزاری این کنسرت، شرکتهایی مانند استارباکس، دلتا ایرلاینز، آمریکن اکسپرس، و سیتی نیز آمادگی خود را برای شرکت در کارزار دیگری با هدف کاهش آلایندههای کربنی و به صفر رساندن آن تا سال ۲۰۵۰ اعلام کردند.