تعداد مبتلایان به بیماری آمیزشی سیفلیس در اروپا در مدت ۹ سال، هفتاد درصد افزایش یافت

بخش انگلیسی صدای آمریکا - کارشناسان بهداشتی روز جمعه اعلام کردند که موارد ابتلا به سیفلیس در اروپا طی یک دهه گذشته هفتاد درصد افزایش یافته و برای اولین بار از اوایل دهه ۲۰۰۰ میلادی، در بعضی کشورها از موارد جدید «اچ آی وی» فراگیرتر شده است.

به گزارش «مرکز پیشگیری و کنترل بیماری‌ها در اروپا» با افزایش روابط جنسی بدون محافظت و رفتار جنسی پرخطرتر در میان مردان همجنسگرا، این بیماری که در نتیجه روابط جنسی انتقال می یابد از سال ۲۰۱۰ تاکنون هفتاد درصد افزایش داشته است.

اندرو آماتو-گاسی، کارشناس عفونت های مسری جنسی، می گوید: «افزایش عفونت های جنسی که در سراسر اروپا شاهد آن هستیم نتیجه چند مولفه، از جمله روابط جنسی بدون کاندوم و شرکای جنسی متعدد، به علاوه کاهش ترس از ابتلای به اچ آی وی است.»

سازمان جهانی بهداشت ماه گذشته اعلام کرد روزانه یک میلیون نفر در سراسر جهان دچار عفونت های مسری جنسی می شوند.

سیفلیس در صورتی که درمان نشود می تواند خطرات بسیار جدی، شامل مرگ جنین و مرگ نوزاد و نیز افزایش خطر ابتلا به اچ آی وی، را برای مردان و زنان به همراه داشته باشد. سیفلیس یکی از دلایل اصلی مرگ نوزدان در سال ۲۰۱۶ در جهان بوده است.

طی سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۷ در ۳۰ کشور بیش از ۲۶۰ هزار مورد ابتلا به سیفلیس گزارش شده است.

این بیماری، در این بازه زمانی، در پنج کشور بریتانیا، آلمان، ایرلند، ایسلند، و مالت دو برابر شده، اما در استونی و رومانی حدود ۵۰ درصد کاهش یافته است.

در این بازه زمانی ۱۰ ساله دو سوم از موارد ابتلای گزارش شده، که در آنها گرایش جنسی بیمار مشخص بود، مربوط به مردان همجنسگرا بوده است.