در مصر، در سومین روز تظاهرات ضد دولتی در سراسر کشور، زد و خوردهایی بین پلیس و معترضین در دو شهر در گرفته است.
در سوئز، پلیس معترضین را با گاز اشک آور و گلوله های لاستیکی هدف گرفت. آنها شامگاه چهارشنبه یک ساختمان دولتی و یک کلانتری را به آتش کشیدند. دیگران سعی کردند با بمب های آتش زا دفتر محلی حزب حاکم دموکرات ملی را هدف بگیرند اما پلیس آنها را با گاز اشک آور عقب راند. دست کم ۵۵ نفر زخمی شدند.
در شهر اسماعیلیه نیز معترضین با پلیس درگیر شدند.
آسوشتید پرس به نقل از «صفوت الشریف» عضو حزب حاکم می گوید دولت برای گفت و شنود عمومی درباره نارضایتی های مصریان آماده است، اما همچنین اظهار نظر می کند که «اقلیت نمی تواند اراده خود را بر اکثریت تحمیل کند.»
در این میان، یک مبارز اصلاح طلب برای بازگشت به کشور آماده می شود.
محمد البرادعی، رییس سابق آژانس بین الملی انرژی اتمی، روز پنجشنبه برای پیوستن به تظاهرکنندگانی که به حکومت ۳۰ ساله حسنی مبارک معترض هستند، اتریش را به سوی قاهره ترک کرد. آقای البرادعی به خبرنگاران گفت آماده است رهبری جنبش مخالف را بر عهده بگیرد.
فعالان مخالف دولت با استفاده از اینترنت و سایت های اجتماعی مردم را به تظاهرات بزرگی در روز جمعه دعوت کرده اند.
روز چهارشنبه، پلیس ضد شورش مصر برای دومین روز با هزاران تظاهر کننده به زد و خورد پرداخته و با گلوله های لاستیکی گاز اشک آور و باتون به آنها حمله کرد.
در طی دو روز اعتراض، دست کم ۶ تن کشته شده اند.
در شهر سوئز، در شرق قاهره، معترضین شامگاه چهارشنبه یک ساختمان دولتی را به آتش کشیدند
پس از تاریک شدن هوا، بیش از ۲ هزار نفر به اعتراض در بخش های گوناگون قاهره ادامه دادند. لاستیک ها را آتش زدند و به سوی نیروهای امنیتی سنگ پرتاب کردند. نیروهای امنیتی با زرهپوش و لوله های آب آنها را عقب زدند.
دولت می گوید در موج نا آرامی ها در سراسر کشور دست کم ۷۰۰ نفر دستگیر شده اند.
ویلیام هیگ، وزیر امور خارجه بریتانیا دولت مصر را تشویق کرده است برای فرونشاندن نا آرامی ها به سوی اصلاحات سیاسی حرکت کند. او در مصاحبه ای با بی بی سی گفت رهبران مصر باید در جهت گشودن فضا، شفافیت و اصلاحات سیاسی بیشتر گام بردارند.
در واشنگتن، رابرت گیبز سخنگوی کاخ سفید گفت مصر همچنان «یک متحد نزدیک» آمریکا است، در همین حال بر اهمیت حفظ حقوق جهانی مردم مصر تاکید گذاشت. هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه آمریکا از دولت مصر خواست به جای سرکوب مردم، اجازه دهد اعتراضات مسالمت آمیز برگزار شود.
خانم کلینتون که همراه با وزیر امور خارجه اردن با خبرنگاران سخن می گفت از مصر خواست از بستن وب سایت های رسانه های اجتماعی خودداری کند.
به گفته حرکت جوانان ۶ آوریل، که اعتراضات را از طریق فیس بوک با گروه های دیگر سازمان داد، قصد دارد تظاهرات بزرگی پس از نماز جمعه به راه بیندازد. برگزار کنندگان می گویند آنها از سوی جوانان مصر سخن می گویند که با همان نوع فقر و سرکوبی که نا آرامی های تونس را موجب شد، دست به گریبان هستند.