با ادامه موج افزایش نرخ ارزهای خارجی در بازار ایران قیمت هر یک دلار آمریکا روز پنجشنبه ۶ دی از مرز ۸۰ هزار تومان گذشت. این در این حالی است که یک اقتصاددان به صدای آمریکا گفته «اقتصاد ایران به مدیریت نظام ولایی از پاسداشت ارزشهای سرمایهای و مالی کشور ناتوان است» و «چتر نجاتی» هم وجود ندارد.
بر اساس اعلام وبسایت بنبست که بهای لحظهای ارزهای خارجی و طلا در بازار ایران را گزارش میکند، بهای فروش هر یک دلار آمریکا در بازار آزاد ایران در زمان تنظیم این مطلب ۸۰ هزار و ۳۰۰ تومان است.
این در حالی است که تنها دقایقی پیش و در لحظه آغازین تنظیم این خبر، قیمت فروش هر یک دلار آمریکا قیمت ۸۰ هزار و ۱۰۰ تومان بود.
گذشتن نرخ دلار از مرز ۸۰ هزار تومان در حالی است که روز سهشنبه محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، ادعا کرده بود «هماهنگی خوب، دقیق، و کارشناسانهای درباره ثبات نسبی ارز» وجود دارد.
مرورگر شما HTML5 را پشتیبانی نمی کند
در این وضعیت، به گزارش روزنامه شرق چاپ تهران، جعفر قادری نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، گفته است «نباید انتظار پایین آمدن قیمت دلار را داشته باشیم» و اضافه کرده است که «خیلی طبیعی است که شاهد افزایش قیمت اقلام اساسی و ضروری مورد نیاز مردم هم باشیم.»
روند رو به افزایش قیمت دلار و سایر ارزهای خارجی در بازار آزاد ایران در حالی است که در روزها و هفتههای گذشته موج اعتراضات معیشتی در شهرهای مختلف در جریان بوده است و امروز پنجشنبه نیز گروهی از بازنشستگان در بجنورد استان خراسان شمالی در شمال شرقی ایران تجمع اعتراضی برگزار کردند.
تشدید نرخ دلار آمریکا در بازار آزاد ایران با بالا گرفتن مناقشات میان اسرائیل با جمهوری اسلامی و نیروهای نیابتیاش در منطقه افزایش یافت و در حدود یک ماه گذشته قیمت هر یک دلار آمریکا در ایران ۱۰ هزار تومان گرانتر شده است.
همچنین ببینید: هر دلار ۷۱ هزار تومان؛ بالاترین میزان تاریخی قیمت دلار ثبت شدعبور بهای دلار از رکورد تاریخی بالای ۸۰ هزار تومان، پس از با اظهارات دیوید بارنیا، رئیس تشکیلات اطلاعات خارجی اسرائیل - موساد - است که بنا بر گزارش روزنامه هاآرتص و شبکه تلویزیونی کانال ۱۳، روز چهارشنبه به رهبران این کشور فشار آورده است که برای «مهار حملات حوثیها، تمرکز خود را بر حمله به ایران معطوف کند.»
همچنین ببینید: دو رسانه اسرائيل: رئیس موساد خواستار حمله به جمهوری اسلامی ایران استدر حالی که مقامات جمهوری اسلامی از حل بحرانهایی از جمله آلودگی هوا، کمبود برق، و کنترل نرخ ارزهای خارجی درماندهاند و تلاش میکنند آن را به آن چه «عملیات روانی دشمن» مینامند نسبت دهند، ناظران کارگزاران حکومت را «جماعتی هپروتی» و عامل «سونامی ورشکستگی» میدانند.
همچنین ببینید: واکنشها به «سونامی ورشکستگی» ناشی از مدیریت «هپروتی» جمهوری اسلامیجمشید اسدی، اقتصاددان در این زمینه با تأکید بر این که «باز هم دلار رکورد شکاند» به صدای آمریکا گفته که روند سقوط امروز ریال در مقابل دلار از کنترل مقامات جمهوری اسلامی خارج شده و «اقتصاد ایران به مدیریت نظام ولایی از پاسداشت ارزشهای سرمایهای و مالی کشور ناتوان است. این سقوط صورت گرفته و هیچ چتر نجاتی وجود ندارد.»
مرورگر شما HTML5 را پشتیبانی نمی کند