خبرگزاری هرانا ارگان خبری فعالان حقوق بشر در ایران اعلام کرد از آغاز اعتراضات در ۲۶ شهریور تا ۲۷ آذر ۵۰۲ معترض جان خود را از دست دادهاند که از این تعداد ۶۹ نفر کودک و نوجوان زیر ۱۸ سال بودند.
به گزارش هرانا در این مدت ۱۸۴۵۲ نفر نیز در ارتباط به اعتراضات بازداشت شدهاند که به جز ۳۹۴۱ نفر از هویت و محل بازداشت بقیه آنها اطلاعی در دست نهادهای حقوق بشری نیست.
براساس این گزارش، در ایام اعتراضات مردم ۱۶۱ شهر، خواستار تغییر وضع موجود شدند. همچنین دانشجویان در ۱۴۴ دانشگاه در سراسر ایران هم به اعتراضات پیوستند که در این میان ۶۵۲ دانشجو روانه بازداشتگاهها شدند.
خبرگزاری هرانا همچنین اعلام کرد روز یکشنبه ۲۷ آذر، دستکم ۳ تجمع اعتراضی صنفی در ایران برگزار شد. آتشنشانان تبریز و کارگران شرکت سیمان دهلران در اعتراض به عدم رسیدگی به مطالباتشان دست به تجمع اعتراضی و اعتصاب زدند، تعدادی از سینماگران نیز در اعتراض به بازداشت ترانه علیدوستی در مقابل زندان اوین تجمع کردند.
روز یکشنبه همچنین ناآرامیهایی در زندانهای قائمشهر و کرج گزارش شد. به گزارش منابع خبری این ناآرامیها احتمالا در پی مخالفت زندانیان با اجرای احکام اعدام همبندانشان رخ داده است.
همزمان، جمعی از طلاب دینی موسوم به «مجمع وعاظ جهادی و انقلابی» در بیانیهای با اعلام حمایت از قوهقضاییه در صدور احکام اعدام و زندان برای معترضان مدعی شدند: «اجرای حدود اسلامی بر اغتشاشگران، تنها راه بازگشت امنیت و آرامش به جامعه است.»
این تشکل حوزوی در ادامه اعتراضات را به دشمن نسبت دادند و معترضان را فریب خورده دانستند و تاکید کردند: «افرادی که اسباب سلب آرامش مردم را فراهم کرده و جو ناامنی ایجاد کردند براساس اصول اسلامی محارب هستند و حکمشان اعدام است.»
از سوی دیگر علی شریفزاده وکیل سید محمد حسینی «که به اعدام محکوم شده است» در توییتر نوشته موکل در زندان کرج مورد انواع آزار و شکنجه از جمله شوک الکتریکی قرار گرفته و اعترافاتش ارزش قانونی ندارد. سید محمد حسینی یکی از ۵ نفری است که در اعتراضات چهلم حدیث نجفی در کرج دستگیر و به اعدام محکوم شده است.
و وبسایت «اسپید تست» اعلام کرد سرعت اینترنت همراه در ایران آبان ماه امسال،با دو پله سقوط به رده ۴۸ جهان تنزل کرده است. براساس اعلام این سایت متوسط سرعت اینترنت همراه در ایران همزمان با اعتراضات سراسری، ۴۰.۹۷ مگابیت برثانیه بوده است.
به گزارش «اسپید تست» سرعت اینترنت ثابت در ایران نیز در این مدت ۱۱.۶۲ مگابیت برثانیه بوده که با این سرعت با ۳ پله سقوط در رده بندی جهانی، جمهوری اسلامی ایران در رده ۱۴۴ جهان قرار گرفته است.