شمار جانباختگان اعتراضات سراسری در ایران به ۴۰۲ تن رسید.
ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران اعلام کرد از ۲۶ شهریور تا ۲۷ آبان ۴۰۲ نفر در اعتراضات ایران جان خود را از دست دادهاند که ۵۸ نفر از آنها کمتر از ۱۸ سال سن داشتند.
خبرگزاری هرانا تعداد بازداشتشدگان را هم تا پایان ۲۷ آبان ۱۶۸۱۳ نفر اعلام کرد و افزود:« از این تعداد هویت ۲۷۵۶ تن مشخص شده است.»
با فراخوانهای سهروزه آبان ماه، شمار شهرهای معترض نیز به ۱۵۰ شهر افزایش یافت. ۱۴۰ دانشگاه کشور نیز به اعتراضات پیوستهاند که در این میان ۵۲۴ دانشجو بازداشت شدهاند.
همزمان بیش از ۵۰ تن از اساتید دانشگاه صنعتی اصفهان در نامهای به رئیس این دانشگاه ضمن ابراز نگرانی از برخوردهای غیرحقوقی و غیراخلاقی با دانشجویان معترض، خواهان لغو «فوری و بی قید و شرط» تمامی ممنوعیتهایی شدند که علیه این دانشجویان اعمال شده است.
جمعی از دانشجویان دانشگاه امیرکبیر نیز با انتشار بیانیهای از مسئولین این دانشگاه خواستار «آزادی بی قید و شرط تمامی دانشجویان معترض این دانشگاه و خروج همه نیروهای امنیتی از دانشگاه و برقراری امنیت کامل برای دانشجویان این دانشگاه» شدند.
حسین احمدینیاز، حقوقدان ساکن هلند نیز در گفتگو با صدای آمریکا گفت: «جمهوری اسلامی همچون همه کشورهای دیگر ملزم به رعایت حقوق کودکان است اما این رژیم نه تنها به حقوق اولیه کودکان توجهی نمیکند بلکه در ۶۰ روز جان بیش از ۵۸ نفر از آنها را هم گرفته است.»
او افزود: «جمهوری اسلامی، به علت نقض کنوانسیونهای بینالمللی و کشتار کودکان در زمره جنایتکاران علیه بشریت قرار گرفته است.»
حسین احمدینیاز خشونت لجامگسیخته علیه کودکان را جنایت جنگی دانست و تصریح کرد: «کمیته کودکان سازمان ملل متحد دولت ایران را ملزم به رعایت حقوق کودک کرده و در حال حاضر تلاشهایی صورت میگیرد تا همه عوامل کشتار کودکان از آمر تا عامل تحت تعقیب کیفری برای مجازات قرار گیرند.»