خلاصه خبر:
- فرماندار موقت زاپوریژیا جمعه اعلام کرد شمار کشتهشدگان بمباران یک مدرسه و مرکز توزیع کمکهای بشردوستانه در این منطقه، در جنوب شرقی اوکراین، به ۵۳ نفر افزایش یافت. این حمله دوشنبه انجام شد.
- میخایلو سمیکین در پیامی در شبکه اجتماعی تلگرام اعلام کرد عملیات جستوجو و نجات در محل حادثه، در شرایطی دشوار و با وجود تهدید دائمی حملات مجدد روسیه، وارد پنجمین روز خود شده است.
- این مدرسه در خط مقدم جنگ و در روستای کومیشوواخا در منطقه زاپوریژیا به مرکز توزیع کمکهای بشردوستانه تبدیل شده بود. حمله به این مدرسه و پناهگاهی در نزدیکی آن یکی از مرگبارترین حملات علیه غیرنظامیان در اوکراین در سال جاری به شمار میرود.
فرماندار موقت زاپوریژیا جمعه اعلام کرد شمار کشتهشدگان بمباران یک مدرسه و مرکز توزیع کمکهای بشردوستانه در این منطقه، در جنوب شرقی اوکراین، به ۵۳ نفر افزایش یافت. این حمله دوشنبه انجام شد.
میخایلو سمیکین در پیامی در شبکه اجتماعی تلگرام اعلام کرد عملیات جستوجو و نجات در محل حادثه، در شرایطی دشوار و با وجود تهدید دائمی حملات مجدد روسیه، وارد پنجمین روز خود شده است.
سازمان خدمات اضطراری اوکراین پیشتر اعلام کرده بود شمار کشتهشدگان به ۵۰ نفر رسیده است.
این مدرسه در خط مقدم جنگ و در روستای کومیشوواخا در منطقه زاپوریژیا به مرکز توزیع کمکهای بشردوستانه تبدیل شده بود.
حمله به این مدرسه و پناهگاهی در نزدیکی آن یکی از مرگبارترین حملات علیه غیرنظامیان در اوکراین در سال جاری به شمار میرود.
پس از این حمله، گزارش شد که اوکراین صدها پهپاد را به سوی اهدافی در روسیه پرتاب کرد. وزارت دفاع روسیه اعلام کرد نیروهای این کشور در طول شامگاه پنجشنبه نزدیک به ۵۰۰ پهپاد را سرنگون کردهاند.
به گفته لئونید پاسچنیک، رهبر مورد حمایت مسکو در منطقه لوهانسک تحت اشغال روسیه در اوکراین، حمله اوکراین به یک اتوبوس در پنجشنبه به کشته شدن پنج نفر و زخمی شدن ۱۳ نفر دیگر منجر شد.
همچنین پنجشنبه، مقامهایی از ایالات متحده، بریتانیا، فرانسه، آلمان و اتحادیه اروپا درباره بازسازی اوکراین پس از جنگ، تأمین مالی این کشور برای سال ۲۰۲۷ و تضمینهای امنیتی مورد حمایت متحدان غربی دولت اوکراین گفتوگو کردند.
رستم عمروف، مذاکرهکننده ارشد اوکراین، گفت نمایندگانی از بانک جهانی و گروه سرمایهگذاری آمریکایی بلکراک نیز در این نشست حضور داشتند.
جرد کوشنر، داماد و مشاور دونالد ترامپ، رئیسجمهوری آمریکا، و نماینده او در مذاکرات صلح، این نشست را «سازنده و محتوایی» توصیف کرد.