عکس‌های ديدنی ۲۱ فروردين ۱۳۹۴

پناهگاه غزال عربی در جنوب ابوظبی نزديک مرز امارات متحده عربی با عربستان. اين پناهگاه با وسعت تقريبی ۸۹۰۰ کيلومتر مربع ۱۵۵ راس غزال را در خود جای داده است. در دهه ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ ميلادی بيم از آن می‌رفت که نسل اين نوع غزال در حال انقراض باشد که طی يک طرح حفاظت ۵ ساله‌، با کمک ايالات متحده، جلوی انقراض کامل آن گرفته شد.

اين دانش‌آموز دختر از مدرسه دخترانه کریمه در کنیا، پس از اجرای آهنگی در ادای احترام برای دانشجوی ۲۲ ساله‌ای بنام آنجلا نيوکابی گيتاکوا می‌گريد.  آنجلا نيوکابی گيتاکوا قبلا شاگرد اين مدرسه بود و در حمله به دانشگاه گاريسا درجريان يک مراسم عزاداری در روستای موتو کشته شد.

جردن اسپيت از آمريکا در دومين دور بازی گلف اساتيد در زمين بازی آگوستا در ايالت جورجيا.

اعضای کشمیری انجمن والدین کودکان ناپدید شده در تظاهرات اعتراضی در سریناگار. نیروهای هندی در کشمیر اغلب مرتکب نقض فاحش حقوق بشر مانند شکنجه گسترده، تجاوز جنسی، قتل در حین بازداشت و ناپدید شدن‌های اجباری در اين منطقه می‌شوند. اکثریت کشمير مسلمان هستند و اين منطقه مورد ادعای هر دو کشور هند و پاکستان است.

شورشیان شیعه حوثی به‌عنوان اعتراض به حملات هوایی تحت رهبری عربستان در صنعا (یمن) سلاح‌های خود را بالا می‌برند. قانون‌گذاران پاکستانی روز جمعه به‌اتفاق آرا رای به‌بيرون ماندن از ائتلاف هوايی به‌رهبری عربستان دادند که هدفش شورشیان شیعه در یمن است. اين رای به‌عنوان ضربه‌ای به ائتلاف تلقی شد.

نمايی از منطقه تجاری مرکزی در سنگاپور.

زائران مسیحی ارتدوکس صربستان در حال حمل صلیب‌های چوبی در امتداد ویا دولوروسا (راه رنج)، در بخش قديمی اورشلیم (اسرائیل).

جوانان عراقی با به دست گرفتن سلاح‌های آب پاش در «جشنواره رنگ» در بغداد شرکت می‌کنند. اين فستيوال با هدف حمایت از نیروهای عراقی و واحدهای بسیج مبارزه علیه دولت اسلامی (IS) سازمان یافته است.

فیلها در حال پاشيدن آب بر روستاییان در جشنواره آب «سانگ کرم» در شمال بانکوک در تايلند هستند. فستيوال آب سانگ کرم به‌عنوان پرطرفدارترين جشنواره‌های اين منطقه بشارت دهنده آغاز سال نوی تایلندی است.

جانبازان هندو در نپال در حال کشیدن ارابه‌های چوبی به‌عنوان بخشی از جشن‌های سال نوی نپال در کاتماندو هستند. 

رقصنده‌ای در جشنواره خیابانی به‌مناسبت عروسی سلطنتی برونئی در بندر سری بگاوان پشت صحنه منتظر است. 

مردان با پوشیدن کلاه‌های مقوايی به شکل ساعت اپل، جلوی دوربين عکاس در مقابل فروشگاه اپل در منطقه خرید توکيو موسوم به «اموموتساندو». اپل انتظار دارد مردم ژاپن علاقه فوق‌العاده‌ای برای ساعت‌های هوشمند جدید نشان دهند و پس از آن‌که مصرف‌کنندگان از نزدیک اين محصول را ديدند تقاضا از سرعت عرضه پیشی بگيرد.

Urush... Musul, Iroq

وقتی در شمال غربی هلند مه ساحل دريای شمال را فرامی‌گيرد، غلظت مه به اندازه‌ای است که مردم در آن ناپديد می‌شوند. هلند برای نخستين بار امروز با دمای ۱۸ درجه سانتيگراد هوای بهاری را تجربه کرد.