حکم ۱۳ ماه زندان جعفر عظیمزاده، دبیرهیات مدیره اتحادیه آزاد کارگران ایران و فعال کارگری زندانی که دوران محکومیت خود را در اوین سپری میکند، در دادگاه تجدیدنظر تایید شد. اتحادیه آزاد کارگران ایران پیشتر ادعاهای جدید دستگاه قضایی و امنیتی علیه او را «پروندهسازی» نامیده بود.
یک منبع مطلع روز دوشنبه ۱۳ مرداد ماه به صدای آمریکا گفت، حکم زندان این فعال کارگری زندانی که اواخر خرداد ماه توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به اتهام «تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی از طریق فعالیت رسانهای در داخل زندان» صادر شده بود، توسط قاضی زرگر، ریاست شعبه ۳۶ دادگاه تجدید نظر استان تهران، نیز عینا تایید شد. این حکم پس از حدود یک ماه، روز شنبه ۱۱ مرداد ماه در زندان اوین به جعفر عظیمزاده ابلاغ شده است.
پیش از این اکرم رحیمپور، همسر آقای عظیمزاده، در اینستاگرام خود دلیل صدور این حکم را اعتراض نوشتاری و بیانی این فعال کارگری به قطع بیمه درمان زندانیان سیاسی و غیر سیاسی در سال ۱۳۹۸ و اعتراض به صدور احکام سنگین علیه کارگران هفت تپه و کارگران شرکتکننده در مراسم روز جهانی کارگر در مقابل مجلس عنوان کرده بود.
همچنین ببینید: حکم ۱۳ ماه زندان دیگر به جعفر عظیمزاده، فعال کارگری زندانی در ایران، ابلاغ شدعلاوه بر حکم آقای عظیمزاده، شعبه ۲ بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۳۳ تهران هم پروندهای برای اکرم رحیمپور، همسر این فعال کارگری، به بهانه چند مصاحبه او درباره وضع همسرش باز کرده و او را به «تبلیغ علیه نظام» متهم کرده است.
اتحادیه آزاد کارگران ایران روز یکشنبه ۱۲ مرداد ماه، ضمن ابراز انزجار از صدور حکم زندان مجدد علیه جعفر عظیم زاده، نامه جمعی از زندانیان سیاسی، که این فعال کارگری زندانی نیز از امضا کنندگان آن بود، و نیز فایل صوتی وی با مضمون اعتراض به صدور حکم زندان علیه کارگران، را بازنشر کرد. این اتحادیه در تارنمای خود نوشت که هدفش از بازنشر نامه و فایل صوتی مذکور این است که «دایره برخوردهای ظالمانه سیستماتیک حاکمیت علیه کارگران بیشتر از پیش در معرض نظر جامعه آشکار گردد.»
جعفر عظیم زاده که تیرماه سال ۹۵ در پی اعتصاب غذا با وعده مقامهای قضایی برای اعاده دادرسی و اعطای مرخصی قابل تمدید به صورت موقت از زندان آزاد شده بود، ۹ بهمن ۹۷ توسط نیروهای امنیتی در منطقه پردیس کرج بازداشت و برای تحمل حکم ۶ سال زندان خود که پیشتر از سوی دادگاه انقلاب تهران به اتهام «اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت کشور»، «اخلال در نظم عمومی» و «فعالیت تبلیغی علیه نظام» برای او صادر شده بود به اندرزگاه ۸ سالن ۹ زندان اوین منتقل شد و در حال حاضر دوران محکومیت خود را در این زندان سپری میکند.
لازم به ذکر است که پیشتر یک منابع آگاه در گفتوگو با صدای آمریکا تایید کرده بود، این فعال کارگری زندانی در تاریخ ۵ مرداد ماه، توسط یک زندانی متهم به قاچاق مواد مخدر که هیچگونه سابقه درگیری با او نداشته است مورد ضرب و جرح قرار گرفته و بعدازظهر همان روز نیز در حالی که این فعال کارگری در حیاط زندان مشغول ورزش کردن بوده، توسط زندانی دیگری که اعتیاد شدید به مواد مخدر دارد، مورد حمله قرار گرفته است.
همچنین ببینید: حمله به یک فعال کارگری در زندان اوین؛ عدم تفکیک مجرمان، جان زندانیان سیاسی را تهدید میکندوزارت خارجه آمریکا بارها و در موارد مختلف برخوردهای خشونت آمیز و سرکوب گسترده معترضان، و نیز نقض مکرر و مداوم حقوق شهروندان ایران توسط رژیم حاکم بر آن کشور را محکوم کرده است.