یک منبع آگاه به صدای آمریکا خبر داد که دادگاه انقلاب اسلامی تهران به ریاست ابوالقاسم صلواتی، بهراد آذرگان، شهروند بهائی را به ۱۱ سال زندان و مصادره اموال محکوم کرده است.
بنا بر گزارش رسیده به بخش فارسی صدای آمریکا در روز شنبه پنجم آبان، آخرین جلسه دادگاه بهراد آذرگان، شهروند بهائی که مدرس موسیقی است، در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی تهران به ریاست ابوالقاسم صلواتی پانزدهم مهر تشکیل شد و هفته گذشته برای او در مجموع حکم ۱۱ سال حبس صادر شد.
بنا بر رأی صادره توسط دادگاه انقلاب، آقای آذرگان برای اتهام «تبلیغ علیه نظام، از طریق برگزاری کلاس موسیقی برای سنین مختلف» به پنج سال زندان، برای اتهام «عضویت در برخی گروهها به قصد بر هم زدن امنیت ملی» ، به چهار سال زندان و بابت اتهام «نشر اکاذیب» به دو سال زندان محکوم شده است.
دادگاه انقلاب اسلامی همچنین این شهروند بهائی را به «مصادره تمام اموال ضبط شده» محکوم کرده است.
بهراد آذرگان، شهروند بهائی ۱۲ تیر سال جاری با مراجعه ضابطان قضایی به خانهاش در تهران بازداشت شد و مأموران لوازم الکترونیکی او را نیز توقیف کردند. او بیش از یک ماه در بازداشت بود و پانزدهم مرداد با سپردن وثیقه یک و نیم میلیارد تومانی موقتا از زندان آزاد شد.
این مدرس موسیقی ۲۹ مرداد سال جاری پس از احضار به شعبه سوم بازپرسی دادسرای امنیت برای دومین بار بازداشت شد و یک روز بعد، یعنی ۳۰ مرداد با افزوده شدن مبلغ یک میلیارد تومان دیگر به میزان وثیقهاش، از بازداشتگاه کلانتری ولنجک به طور موقت آزاد شده بود.
این معلم موسیقی همچنین در دومین بازداشت، با افزوده شدن «تبلیغ علیه نظام از طریق برگزاری برگزاری کلاس موسیقی برای سنین مختلف»، از فعالیت در فضای مجازی منع شد.
جامعه جهانی بهائی در روزهای پیشین هشدار داده که آزار و سرکوب بهائیان در ایران شدت گرفته و اعلام کرده که «به طرز نگرانکنندهای متوجه موارد جدید تلاش مداوم دولت برای پاکسازی ایران از تاریخ و هویت بهائی شده است.»
همچنین ببینید: مجموع ۱۰ سال زندان برای دو شهروند بهائی برای «فعالیت آموزشی» در بابلبر اساس آمار منابع غیررسمی، بیش از ۳۰۰ هزار بهائی در ایران زندگی میکنند، اما قانون اساسی جمهوری اسلامی مذهب بهائیان را نه تنها بهرسمیت نمیشناسد، بلکه با آن برخورد میکنند.
مقامات قضایی جمهوری اسلامی دههها است شهروندان بهائی را از حقوق شهروندی، از جمله حق تحصیل محروم میکنند و آموزشهای خارج از چارچوب حکومتی برای آنها را در اتهامات وارده با عباراتی از جمله «انحرافی» توصیف میکنند.
نهادهای حقوق بشری میگویند حقوق بهائیان در ایران طی سالهای گذشته همواره بهصورت نظاممند نقض شده و فشارهای حکومتی بر آنها در ماههای گذشته افزایش نیز یافته است.