عباس لسانی در پی اعتصاب غذا، به سلول انفرادی منتقل شد

عباس لسانی، فعال ترک زندانی

«عباس لسانی» که در اعتراض به عدم دسترسی به خلاصه پرونده‌اش، در زندان اعتصاب غذا کرده بود، به سلولی انفرادی منتقل شد.

به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، عباس لسانی فعال ترک زندانی روز سه‌شنبه ۷ خرداد یک روز پس از آغاز اعتصاب غذای خود در اعتراض به عدم دسترسی به خلاصه پرونده‌اش، از سوی مقامات زندان زندان مرکزی اردبیل به سلولی انفرادی منتقل شد.

یک منبع گفت: مسئولان زندان می‌خواهند ارتباط آقای لسانی را با بیرون از زندان قطع کنند تا اخبار مربوط با اعتصاب غذا رسانه‌ای نشود، به همین دلیل او را به سلول انفرادی منتقل کرده‌اند.

عباس لسانی، شنبه ۱۵ دی‌ ۹۷ جهت اجرای حکم ده ماه زندان بازداشت و به زندان تبریز منتقل شد، اما با اعتراض کتبی به روند دادرسی و مورد قبول گرفتن اعتراضش در شعبه دو دادگاه انقلاب تبریز، روز دوشنبه ۱۷ دی‌ماه به صورت موقت با سپردن وثیقه ۱۰۰ میلیون تومانی آزاد شد.

آقای لسانی در تاریخ ۲۵ دی‌ماه ۹۷ پس از برگزاری جلسه دادگاه مجددا بازداشت شد.

همچنین ببینید: نزدیکان «عباس لسانی» فعال ترک زندانی از شرایط سخت او در بازداشت می گویند

در گزارش کمپین آمده است که آقای لسانی، روز شنبه ۴ خرداد، در تماس تلفنی به نزدیکان خود اعلام کرده ‌بود که «در صورتی که مسئولان زندان خلاصه‌ای از پرونده‌ او را که توسط وکیلش برای آمادگی وی جهت دفاع در دادگاه پیش رو تهیه و به دفترخانه زندان مرکزی اردبیل تحویل داده‌شده، به او ندهند، از روز دوشنبه ۶ خرداد ۱۳۹٨ دست به اعتصاب غذا خواهد زد.»

بنا بر اطلاعات موجود، عباس لسانی پیشتر از سوی شعبه دوم دادگاه انقلاب تبریز به اتهام «فعالیت تبلیغی علیه نظام به نفع گروه‌های مخالف نظام» به ده ماه زندان محکوم شده که این حکم در شعبه ۲۶ دادگاه تجدیدنظر استان آذربایجان شرقی به ریاست قاضی میکائیل خوبیارپور، عینا تایید شده است.

همچنین ببینید: حکم ده ماه زندان «عباس لسانی» فعال ترک زندانی، در دادگاه تجدیدنظر تایید شد

​بر اساس گزارش سازمان عفو بین‌الملل در سال ۲۰۱۸ بیش از هفت هزار نفر اعم از شرکت‌کنندگان در تظاهرات، دانشجویان، روزنامه‌نگاران، فعالان حقوق زنان، فعالان محیط زیست، فعالان کارگری و فعالان حقوق قومی و اقلیت‌های مذهبی در ایران بازداشت و صدها تن به زندان محکوم شده‌اند.

همچنین ببینید: عفو بین الملل: سال ۲۰۱۸ برای ایران به عنوان «سال شرم» در تاریخ می‌ماند