هشدار وزير دفاع اسرائيل در باره امکان حمله اتمی ايران به آمريکا

جروسلام پست، روزنامه انگليسی زبان اسرائيل زير عنوان"براک ميگويد ايران می تواند به آمريکا با بمب اتمی حمله کند" اظهارات اهود براک وزير دفاع اسرائيل را نقل ميکند که هشدار داده است اگر ايران به يک بمب اتمی دسترسی پيدا کند ممکن است درصدد حمله به آمريکا برآيد.

جروسلام پست می نويسد براک که در انستيتوی مطالعات برای امنيت ملی در دانشگاه تل اويو سخنرانی ميکرد گفت ايران حتی اگر يک بمب اتمی اوليه و مقدماتی بسازد، نظير بمبی که هيروشيما را ويران کرد، در قراردادن آن در يک کشتی، و مسلح ساختن آن برای عمل کردن بوسيله سيستم جی پی اس (هدايت ماهواره ای) و فرستادن کشتی به يک بندر مهم در شرق آمريکا، ترديد و تامل نخواهد کرد.

جروسلام پست می نويسد براک با اشاره به امکان ضربه ای نظامی گفت ما هيچ گزينه ای را از روی ميز برنداشته ايم و به جهان نيز توصيه ميکنيم هيچ گزينه ای را از روی ميز برندارد، و افزود ما به آنچه که ميگوئيم اطمينان داريم.

* تهران مانع صلح ميان اسرائيل و سوريه

ميدل ايست تايمز، روزنامه انگليسی زبان مصر، زير عنوان"پيشنهاد سوريه به اسرائيل برای صلح در ازای زمين" با اين يادآوری که سوريه گفته بود آماده مذاکرات مستقيم و صلحی کامل با اسرائيل است اگر اسرائيل زمين هائی را به سوريه پس بدهد که در جنگ شش روزه ۱۹۶۷ تصرف کرده است، از ارائه سندی توسط سوريه به ترکيه، ميانجی مذاکراتی غير مستقيم که سه ماه پيش متوقف ماند، خبر داده است که حاوی شش نقطه جغرافيائی راجع به محدوده آتی و مورد نظر سوريه برای بلندی های جولان است.

ميدل ايست تايمز می نويسد اما حتی اگر اين محدوده هم از نظر اسرائيل قابل قبول باشد تل اويو گفته است پيش از آنکه بتواند آماده مذاکراتی جديد با دمشق شود، سوريه بايد مناسبات نظامی و سياسی با ايران و تشکيلات مقاومت اسلامی حزب الله در جنوب لبنان را قطع کند.

ميدل ايست تايمزاظهارات اين هفته تزيبی ليونی وزير امورخارجه اسرائيل را نقل ميکند که گفته است آنچه برای ما اهميت دارد صلحی در چارچوب گشودن سفارتخانه ها و يا خوردن هوموس(نوعی غذای تنقلاتی عربی) در دمشق نيست. بلکه متوقف ساختن قاچاق تسليحات از طريق سوريه برای حزب الله، مناسبات مستحکم شان با ايران، و حمايت بی پايان شان از تشکيلاتی تروريستی نظير حماس، حائز اهميت است.

* بمباران پايگاه های پ ک ک در شمال عراق توسط ترکيه و ايران

ديلی استار، روزنامه انگليسی زبان لبنان زير عنوان"نيروهای ايران و ترکيه در عمليات عليه کردها در عراق" گزارش خبرگزاری فرانسه از اربيل عراق را نقل ميکند که ميگويد هواپيماهای جنگی ترکيه و توپخانه سنگين ايران روز چهارشنبه در چارچوب عملياتی تهاجمی عليه شورشيان حزب کاگران کردستان، موسوم به پ ک ک، پايگاههای آنها را در حاج عمران و بلنديهای قنديل بمباران کردند.

ديلی استار با اين يادآوری که ماه گذشته ايران، ترکيه و آمريکا موافقت کردند برای رديابی تهديدهائی پ ک ک، و اتخاذ تدابير لازم برای مقابله با شورشيان، کميته ای مشترک تشکيل دهند اظهارات سخنگوی وزارت امورخارجه ترکيه را نقل ميکند که گفته است مذاکرات برای شکل بخشيدن به اين کميته در جريان است.

ديلی استار می نويسد به گفته اين سخنگو، هشيار زبيری وزير امورخارجه عراق قرار است ظرف چند روز آينده به آنکارا برود و ترکيه انتظار دارد دولت عراق و مقامات محلی در شمال عراق به قول هائی که برای اقدام عليه پ ک ک داده اند، دقيقا عمل کنند.

* پرونده راجع به عينيک های ديد شبانه برای پليس و ارتش ايران در دادگاه فلوريدا

واشنگتن پست زير عنوان" رسيدگی هيات منصفه ای در فلوريدا به وضعيت ايرانی درگير در پرونده عينک های ديد شبانه" می نويسد شهرزاد قليخانی که شخصا از خود دفاع ميکند و به نقشه کشی به اتفاق همسرش در مورد تامين سه هزار و پانصد عينک نظامی ويژه ديد شبانه برای پليس و ارتش ايران متهم شده است، تاکيد ميکند که بی گناه است، و از هيات منصفه خواسته است توجه داشته باشد اگر گناهکار بود چه دليلی داشت داوطلبانه به آمريکا بيايد تا با اتهامات روبرو شود.

به گزارش واشنگتن پست سابقه اين پرونده به سال ۲۰۰۴ بازميگردد، که خانم قليخانی همراه با محمود سيف، همسرسابق اش، پس از ملاقاتی در اتريش با ماموران گمرک آمريکا، که خود را دلال عينک ها معرفی کرده بودند، بازداشت و پس از مدتی آزاد ميشوند. آقای سيف به ايران بازميگردد و خانم قليخانی در سال ۲۰۰۷ به آمريکا ميآيد، و به اين اميد که مشمول مجازاتی خفيف شود،خود را تنها دراتهام همدستی گناهکار می شناسد، اما در مراحل بعدی، از حمله محاسبه دوره مجازات، توافق بهم ميخورد و پرونده مجددا به دادگاه بازگردانده ميشود.

واشنگتن پست می نويسد خانم قليخانی در دفاع نهائی از خود گفت که در آن موقع کاملا زير نفوذ و کنترل شوهرش بود و نبايد جريمه اشتباهات او را بپردازد.