بگفته ديپلمات ها فرستاده عالی سازمان ملل، بمنظور متوقف نمودن خشونت ها و سرکوب تظاهرات ضد دولتی، طی اقامتش در برمه با حاکمان نظامی برمه و رهبر اپوزيسيون دمکراسی طلب، آنگ سان سوچی، ديدار و گفتگو کرد.
ابراهيم جمباری امروز (يکشنبه) با آنگ سان سوچی رهبر اپوزيسيون در يک مهمانخانه وابسته به دولت در رانگون بمدت ۹۰ دقيقه ديدار کرد. برنده جايزه صلح نوبل، خانم آنگ سان سوچی، بمدت بيش از يک دهه است که در بازداشت خانگی بسر می برد و بندرت بوی اجازه داده می شود تا با کسی ملاقات داشته باشد.
جمباری روز شنبه وارد برمه شد و شب را در پايتخت اداری جديد برمه (نی پيادا) گذراند و با رهبران دولت نظامی برمه ديدار کرد. جزئيات اين ملاقاتها فاش نشده است.
سازمان ملل متحد پس از آنکه دولت نظاميان برمه در هفته گذشته بروی راهبان بودايی و تظاهر کنندگان طرفدار دمکراسی آتش گشودند جمباری را به برمه فرستاد.
بگفته دولت برمه در اين تيراندازی ها ده نفر کشته شده اند، ليکن شاهدان عينی اين رقم را بسيار بيشتر می دانند.
يک عکاس ژاپنی، کنجی ناگايی، در ميان کشته شدگان هفته پيش بود. روز پنجشنبه گذشته وی بر اثر شليک تير از سوی يک سرباز ارتش برمه به قتل رسيد.
قائم مقام وزير خارجه ژاپن، ميتوجی يابوناکا، امروز (يشکنبه) وارد برمه شد تا درخواست رسمی برای تحقيقات در مرگ ناگايی را تسليم دولت برمه کرده و خواستار اصلاحات دمکراتيک شود.
تظاهرات در برمه در ماه گذشته پس از آنکه دولت دفعتا قيمت سوخت را به دوبرابر افزايش داد شروع شد. آنگاه راهبان برمه، که از احترام عمومی برخوردارند، رهبری اعتراضات مردمی را بدست گرفته و آن را تبديل به گسترده ترين تظاهرات ظرف ۴۵ سال حکومت پر اختناق نظاميان در اين کشور نمودند.
برای جلوگيری از بخيابان آمدن فعالين سياسی، امروز (يکشنبه) هزاران مامور انتظامی در خيابانهای رانگون به گشت زنی می پردازند. امروز همچنين، پاپ بنديکت درباره وضعيت برمه اظهار نگرانی کرد و گفت قويا اميدوار است که راه حلی مسالمت آميز برای حل اين مشکل پيدا شود.