ارتش اسراييل کنترل جنوب لبنان را به نيروهای سازمان ملل متحد واگزار می کند... و دولت لبنان نيز کار اعزام نيروهای خود را به منطقه آغاز کرده است.
اقدام اسراييل از يکسو و اعزام نيروهای لبنانی به جنوب کشور را از سوی ديگر اين اميدواری را بوجود آورده است که حزب اله ديگر نتواند بعنوان دولتی در داخل دولت عمل کند و اراده دولت منتخب دموکراتيک لبنان را نا ديده گيرد.
حاميان عمده حزب اله يعنی دولتين سوريه و ايران منازعات اسف بار لبنان را جشن گرفتند. جنگهای اخير لبنان زمانی آغاز شد که حزب اله تعدادی از سربازان اسراييلی را بقتل رسانيد و تعداد ديگری را ربود.
در اثر اين جنگ حدود ۱۶۰ اسراييلی و ۱۲۰۰ لبنانی کشته شدند.
محمود احمدی نژاد رييس جمهوری ايران اعلام کرد که حزب اله پرچم پيروزی را بر اسراييل بر افراشته است و نقشه های آمريکا را در خاور ميانه نقش بر آب ساخته است.
بشار اسد رييس جمهوری سوريه نيز گفت اسراييل تحقير شده است و نسلهای آينده جهان عرب نيز راهی را برای شکست اسراييل خواهند يافت.
ديويد ولچ مدير کل وزارت امور خارجه آمريکا می گويد گفته های رهبران ايران و سوريه نماينگر نقش ويرانگری است که ۲ کشور در منطقه ايفا کرده اند.
آقای ولچ می گويد« بنظر من خجالت آور است که رييس جمهوری ايران که سعی می کند احترام بين المللی را نسبت به کشور خود جلب کند از اين تراژدی به اين شکل بهره برداری کند. و اما در مورد رييس جمهوری سوريه خود شما می توانيد کلاه خود را در مورد کيفيت بيانيات وی در طول اين بحران و سخنرانی اخير او قاضی کنيد. گفتارهايی از اين نوع يکبار ديگر بی اعتنايی محض آنها را نسبت به حل و فصل اين مازعات نشان می دهد.»
آقای ولچ می افزايد:« رهبران ايران و سوريه بجای کمک برای يافتن راه حل سعی می کنند از احساسات عواطف و خشم عمومی از حوادث تاثر آور اخير بنفع مقاصد شخصی خود سو استفاده کنند.»
آقای ولچ می گويد کوششی که برای بهره برداری از فاجعه لبنان و خرابی و مرگ در ۲ کشور اسراييل و لبنان بعمل می آيد در نهايت با شکست مواجه خواهند شد.