پلیس تهران مدعی دستگیری گرداننده شبکه ماهواره‌ای غیرمجاز شد

خلاصه خبر:

  • مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ اعلام کرد شبکه‌ای را شناسایی و جمع‌آوری کرده که با استفاده از تجهیزات ماهواره‌ای استارلینک، بستر ارتباطی غیرمجاز ایجاد و اطلاعات طبقه‌بندی‌شده منتقل می‌کرد.
  • بر پایه این گزارش، متهم پرونده «با هدف سودجویی کلان» این شبکه را راه‌اندازی کرده و با ارائه خدمات به «افراد خاص»، بستر انتقال محتوایی را فراهم کرده که پلیس آن را «مجرمانه و ضدامنیتی» خوانده است.
  • پلیس تهران در ماه‌های گذشته بارها مدعی کشف آنچه «شبکه جاسوسی» از راه استارلینک نامیده شده است. در یکی از آن پرونده‌ها در فروردین‌ماه، پلیس گفت متهمان ۱۹ بار اطلاعات و تصاویر به رسانه‌های خارجی فرستاده‌اند.

مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ اعلام کرد شبکه‌ای را شناسایی و جمع‌آوری کرده که با استفاده از تجهیزات ماهواره‌ای استارلینک، بستر ارتباطی غیرمجاز ایجاد و اطلاعات طبقه‌بندی‌شده منتقل می‌کرد.

بر پایه این گزارش، متهم اصلی پرونده «با هدف سودجویی کلان» این شبکه را راه‌اندازی کرده و ضمن ارائه خدمات به «افراد خاص»، بستر انتقال محتوایی را فراهم کرده بود که پلیس آن را «مجرمانه و ضدامنیتی» خوانده است.

پلیس اطلاعات فرماندهی انتظامی تهران بزرگ در بیانیه خود گفت: «با سوداگرانی که بدون توجه به ملاحظات امنیتی، بستر فعالیت‌های ضدامنیتی را برای معاندین فراهم می‌کنند، با قاطعیت و بدون اغماض برخورد می‌شود.»

پلیس تهران در ماه‌های گذشته بارها مدعی کشف آنچه «شبکه جاسوسی» از راه استارلینک نامیده شده است. در یکی از آن پرونده‌ها در فروردین‌ماه، پلیس گفت متهمان ۱۹ بار اطلاعات و تصاویر به رسانه‌های خارجی فرستاده‌اند.

اگر برای متهمان چنین پرونده‌هایی حکم جاسوسی صادر شود، بر پایه قانونی که مجلس شورای اسلامی در تیرماه سال گذشته تصویب کرد ممکن است با مجازات اعدام روبه‌رو شوند.