بریتانیا ۲۵ میلیون پوند دیگر برای حفاظت از جامعه یهودیان اختصاص داد

حضور نیروهای پلیس در گلدرز گرین لندن، پس از حمله با چاقو به دو شهروند یهودی در روز چهارشنبه

خلاصه خبر:

  • در پی حملات متعدد به جامعه یهودیان بریتانیا، دولت این کشور از اختصاص ۲۵ میلیون پوند دیگر (معادل ۳۳.۶۵ میلیون دلار) برای حفاظت از این جامعه خبر داد.
  • این اظهارات پس از آن صورت گرفت که روز چهارشنبه دو مرد یهودی در شمال لندن در حمله‌ای با چاقو زخمی شدند.
  • کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر بریتانیا، حملات اخیر را «کاملاً وحشتناک» خواند و تأکید کرد: «حمله به جامعه یهودیان ما، حمله به بریتانیا است.»

در پی حملات متعدد به جامعه یهودیان بریتانیا، دولت این کشور از اختصاص ۲۵ میلیون پوند دیگر (معادل ۳۳.۶۵ میلیون دلار) برای حفاظت از این جامعه خبر داد.

دان جارويس، وزیر امنیت بریتانیا، پنجشنبه دهم اردیبهشت در گفت‌وگو با رادیو تایمز، با اعلام این خبر اضافه کرد که دولت این کشور برای مقابله با تهدیدات علیه یهودیان، قوانین جدیدی را با سرعت بیشتری تصویب خواهد کرد.

او تأکید کرد که این قوانین، توانمندی‌های بیشتری برای دولت فراهم می‌کند.

این اظهارات پس از آن صورت گرفت که روز چهارشنبه دو مرد یهودی در شمال لندن در حمله‌ای با چاقو زخمی شدند.

همچنین ببینید:

انتقاد اسرائیل از «ضعف» لندن در مبارزه با اقدامات یهودستیزانه؛ استارمر: حمله به یهودیان برابر با حمله به بریتانیا است

کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر بریتانیا، حملات اخیر را «کاملاً وحشتناک» خواند و تأکید کرد: «حمله به جامعه یهودیان ما، حمله به بریتانیا است.»

با این حال، پیشتر دولت اسرائیل با انتشار بیانیه‌ای در واکنش به افزایش اقدامات یهودستیزانه در بریتانیا، دلیل آن را با انتقاد شدید از «ضعف» در مقابله با یهودستیزی در بریتانیا، از دولت آن کشور خواست «برای محافظت از یهودیان» و «محاکمه یهودستیزان» اقدام کند.

وزارت امور خارجه اسرائیل روز چهارشنبه با بازنشر پیام دفتر نخست‌وزیری اسرائیل در حساب کاربری خود در شبکه‌های اجتماعی نوشت: «ضعف، حملات یهودستیزانه را یکی پس از دیگری در لندن شعله‌ور می‌کند.»