عکس هایی از نمایشگاه «کتاب تهران- بدون سانسور» در پاریس
برگزاری نمایشگاه «کتاب تهران- بدون سانسور» در پاریس
تور نمایشگاه کتاب تهران-بدون سانسور در روزهای ۹ و ۱۰ می، میزبان فارسی زبانان ساکن پاریس بود.
برگزار کنندگان این نمایشگاه می گویند :« اگر سانسورگران حضور کتابهای سانسورنشده را در تهران نمی تابند، ما نمایشگاه کتاب تهرانمان را خارج از مرز ایران برگزار میکنیم و خواننده ی فارسی زبان را از خواندن کتاب فارسی بدون سانسور محروم نمی کنیم.
رویارویی نویسندگان ایرانی خارج از کشور با خوانندگان آثارشان از دیگر هدف های این نمایشگاه است.
تینوش نظم جو مدیر انتشارات ناکجا، به مشکل خودسانسوری نویسندگان در ایران اشاره می کند و می گوید «برای نویسنده ای که به نوشتن با سانسور عادت کرده، بدون سانسور نوشتن همچون ترک اعتیاد است.
ناصر پاکدامن، نویسنده و از پیشکسوتان نشر فارسی می گوید پس از انقلاب ۵۷ و خروج اش از ایران، تا سالها نوشتن بدون دغدغه ی سانسور برایش دشوار بوده است.
ایرج ادیب زاده، روزنامه نگار ایرانی مقیم فرانسه چند شعر از مجموعه اشعار مهتاب قربانی با عنوان «هنوز» برای حاضران می خواند.
سرور کسمایی، نویسنده ایرانی مقیم فرانسه که پیشتر رمان هایی به زبان فرانسه منتشر کرده، با نخستین کتابش به زبان فارسی «یک روز پیش از آخرزمان» به این نمایشگاه آمده است.
نمایشگاه کتاب تهران-بدون سانسور از پاریس به کلن، آمستردام، رتردام، گوتنبرگ و لاهه می رود.
کتاب هایی به زبان فرانسه از نویسندگان ایرانی و یا با موضوع ایران هم در این نمایشگاه به چشم می خورد.