جنگ سایبری آمریکا و ایران شدت می گیرد

مرورگر شما HTML5 را پشتیبانی نمی کند

در حالی که نمایندگان ایران و ایالات متحده در مورد برنامه هسته ای ایران مذاکره می کنند،گفته می شود دو کشور به حملات سایبری علیه یکدیگر شدت بخشیده اند.

ال پسین خبرنگار صدای آمریکابر اساس گزارش پایگاه اینرنتی " اینترسپت" می گوید در پشت پرده جنگ سایبری بین دو کشور ادامه دارد. اطلاعات " اینترسپت" بر اساس مدارک سری دولتی ایالات متحده است که توسط ادوارد سنودن پیمانکار پیشین دولت فاش شد.

دیوید ستاپلز کارشناس جنگ سایبری در دانشگاه " سیتی" لندن می گوید حمله ویروسی استاکس نت به برنامه هسته ای ایران در سال ۲۰۱۲ ، که گفته می شود توسط ایالات متحده و اسراییل انجام شد، ممکن است ایران را متوجه کار ایی حملات سایبری کرده باشد. ایران درک کرده است اسلحه قوی تری در دست دارد. اگر منابعش را در جنگ سایبری به کار گیرد می تواند مدام حمله کند و با هزینه کمی دست به تلافی بزند.

حمله سایبری بویژه هنگامی خطرناک است که بتواند اطلاعات را دزدیده یا نابود کند. حملات سایبری حتی می تواند مردم را در معرض خطر قرار دهد مانند حمله به نیروگاه های برق، کنترل ترافیک هوایی، یا سیستم علائم الکترونیکی جاده ها.

دریاسالار مایک راجرز فرمانده آژانس امنیت ملی سال گذشته به کنگره امریکا گفت حملات سایبری ادامه خواهد داشت، و یاد آور شد« حملات سایبری یکی از عناصر هر بحرانی است که ما در اینده با ان روبرو خواهیم بود. در گذشته وجود داشته. امروز ما آن را در اوکراین می بینیم و در سوریه و گرجستان دیده ایم. حملات سایبری به یک اصل تبدیل می شود.» حتی این نگرانی وجود دارد که گروه های تروریستی نیز وارد جنگ سایبری شوند.

حملات سایبری ارزان، سری، و قابل انکار است. و از ان جا که معمولا مردم از ان ها بی خبرمی مانند، دولت ها و گروه های تروریستی ان را بر سلاح های متعارف و تسلیحات هسته ای ترجیح می دهند.