مقامات خليج فارس می گويند امضای توافقنامه تسهيل در خروج علی عبدالله صالح رئيس جمهوری يمن از قدرت به سبب امتناع اين رهبر ديرين از امضای آن برای مدتی نامعلوم به تعويق افتاده است.
مقامات شورای شش کشوری همکاری در خليج فارس، که بانی توافقنامه بودند گفتند وزيران امور خارجه اين شورا اواخر وقت يکشنبه به مقرّ شورا درياض می روند تا در باره بحران تبادل نظر کنند.
ميانجی گران می گويند آقای صالح گفته است حاضر است توافقنامه را در مقام دبيرکلی حزب حاکم کنگره خلق امضا کند اما حاضر به امضای آن در مقام رياست جمهوری نيست.
عبدالطيف الزيانی دبير کل شورای همکاری در خليج فارس روز شنبه يمن را بدون امضای آقای صالح ترک کرد.
انتظار می رفت ريس جمهوری يمن توافقنامه را پيش از برگزاری مراسمی رسمی در رياض که برای روز يکشنبه يا دوشنبه در نظر گرفته شده بود امضا کند.
اپوزيسيون يمن که اميدوار است کشورهای عرب حوزه خليج فارس بتوانند امضای آقای صالح را کسب کنند می در انتظار واکنش اين کشورها و کشورهای غربی ميماند.
نمکتيندگان صدها هزار يمنی که از اوايل فوريه تظاهراتی اعتراضی برپا ساخته اند توافق را رد کرده اند و می گويند آقای صالح بايد بلافاصله کنار گيری کند و محاکمه شود.
مقامات آمريکا و عربستان سعودی خواستار حل و فصل مسئله به گونه ای هستند که از يک اختلاف مهلک نظامی، نظير آنچه که در ليبی رخ داد، و می تواند به تقويت شاخه يمنی القاعده خواستار بی ثباتی در عربستان منجر شود که بزرگترين صادر کننده نفت جهان است، اجتناب شود.
امضای توافقنامه خروج صالح از قدرت در يمن به تعويق افتاد
