رسانه های گروهی، به ويژه رسانه های الکترونيکی آن لاين مانند فيس بوک، توئيتر، و وبلاگ، که به قيام مردم در سراسر جهان دامن زده اند، اکنون انقلابی نيز در نحوه ارتباطات، مبارزات و فعاليت های سياسی آمريکا ايجاد کرده اند.
در همين رابطه، پرزيدنت باراک اوباما نيز روز گذشته در کاخ سفيد با استفاده از توئيتر، گفتگوئی زنده با شهروندان آمريکا داشت. از آنجا که اوباما اولين رئيس جمهوری جهان است که از توئيتر استفاده می کند، رئيس جمهوری آمريکا نشست تويتری خود را تاريخی خواند. پرزيدنت اوباما در اوائل سال جاری نيز، از طريق فيس بوک و يوتيوب گفتگوئی زنده با مردم بر قرار کرده بود.
پرزيدنت اوباما در گفتگوی توئيتری خود در رابطه با بالا بردن سقف بدهی آمريکا تشريح کرد که در گذشته معمولاً هرزمان که آمريکا با کسری مالی مواجه ميشد وزارت خزانه داری با تصويب کنگره دست به فروش اوراق قرضه و يا بالا بردن سقف بدهی آمريکا ميزد. ولی اکنون قانون گذاران جمهوريخواه ميگويند ممکن است افزايش سقف بدهی آمريکا را به تصويب نرسانند، که در اينصورت خزانه دولت خالی و دولت قادر به پرداخت اقساط بدهی خود نخواهد شد. اين مساله با کاهش اعتباری کشور، بحران مالی ديگری را بوجود خواهد آورد.
پرزيدنت اوباما از قانون گذاران جمهوريخواه به دليل رد افزايش ماليات ثروتمندان شديدا انتقاد کرد و هشدار داد که قانون گذاران جمهوريخواه نميتوانند تصويب لايحه بالابردن سقف بدهی آمريکا را منوط به عدم افزايش ماليات ثروتمندان کنند.
و اما در تحولی ديگر، کريستين لاگارد، رئيس جديد صندوق بين المللی پول، روز گذشته اولين کنفرانس خبری خود را برگزار کرد. او بازسازی اقتصاد جهانی را نابرابر و نامتعادل خواند و گفت که رشد اقتصادی کشورهای عمده در حال رشد به مراتب بيشتر از کشورهای بزرگ صنعتی غرب است.
لاگارد در حالی به رياست صندوق بين المللی پول برگزيده شد که جهان با بحرانهای مالی غرب، و صندوق بين المللی با مشکلات داخلی روبروست و نياز به اصلاحات اساسی دارد. خانم لاگارد، بعنوان اولين زنی که به رياست صندوق بين المللی پول برگزيده شده، قرار است روز جمعه (فردا) در مورد ترخيص بخش ديگری از وام اضطراری به يونان تصميم بگيرد.