«اصلاحاتی که عرب ها نمی توانند از آن اجتناب کنند» عنوان مقاله ای است در ستون نظرات واشنگتن پست. در مقاله آمده است با گسترش دامنه تحولات سیاسی خاورمیانه به دو کشور عضو شورای همکاری خلیج فارس یعنی بحرین و عمان، دیگر پادشاهی های عضو شورا یعنی عربستان سعودی، قطر، امارات متحدهء عربی و کویت باید پژواک «خیزش ملل عرب» را بشنوند. نویسنده مقاله که ریاست مرکز پژوهش های خلیج فارس را بر عهده دارد، ادامه می دهد که خاندان های سلطنتی حاکم بر کشورهای منطقه باید درک کنند که عصر تحول سیاسی اعراب فرارسیده است، و مردم خواهان حقوق سیاسی و مدنی از جمله حق مشارکت در سرنوشت کشورشان هستند. اگر پادشاهان حاکم بر این کشورها می خواهند مشروعیت خود را حفظ کنند، باید نقش بیشتری برای مردم در اداره کشور قائل شوند.
فایننشال تایمز چاپ لندن از موافقت علی عبدالله صالح با کناره گیری به شرط مصونیت از پیگرد قانونی خبر داده و نوشته است تظاهرکنندگان یمنی می گویند تضمینی وجود ندارد که علی عبدالله صالح در طول یکماهی که برای کناره گیری مهلت خواسته است، نظرش را عوض نکند؛ از این رو، تا زمانی که وی از ریاست جمهوری خلع نشود، به بست نشستن ادامه خواهند داد.
روزنامه کانادایی گلوب اند میل نیز می نویسد سی و سه سال حکومت علی عبدالله صالح عضو پیشین ارتش یمن بر یکی از فقیرترین کشورهای عرب با فساد مالی و سیاسی همراه بو؛ و مردم یمن با الهام از سقوط دیکتاتورهای مصر و تونس، عزم کرده اند تا وی را سرنگون کنند.
روزنامه لوموند از تمدید بازداشت حسنی مبارک رهبر مخلوع مصر به مدت پانزده روز خبر داده و نوشته است بازپرسی از وی در مورد سرکوب و کشتار مردم مصر هنوز به نتیجه نرسیده است.
و در خبری از ایران، نیویورک تایمز مداخله آیت الله خامنه ای در سیاست کشور را ژستی برای نشان دادن برتری قدرتش بر محمود احمدی نژاد خوانده است. رهبر جمهوری اسلامی روز شنبه اعلام کرد چنانچه مصلحت کشور "مورد غفلت قرار گیرد"، وی آماده است تا در امور دولت مداخله کند.