وال استریت جورنال چاپ آمریکا رویدادهای سیاسی بحرین و خیرش آزادیخواهانه مردم این جزیره را مورد بررسی قرار داده، نوشته است: «حاکمان بحرین در روزهای اخیر خشونت علیه مخالفان عمدتاً شیعه را به جایی رسانده اند که نه تنها تظاهرکنندگان، بلکه گزارشگران ، فعالان حقوق بشر، و حتا پزشکان و پرستاران را هم دستگیر می کنند.»
این روزنامه از وزارت دادگستری بحرین نقل می کند که ۴۷ پزشک و پرستاری که تظاهرکنندگان مجروح را درمان کرده اند، قرار است در دادگاه های ویژه ی امنیت ملی محاکمه شوند.
روزنامه گاردین چاپ لندن در گزارشی پیرامون جنبش های آزادیخواهانه علیه حاکمیت دیرپای خاندان اسد در سوریه می نویسد: «رئیس جمهوری سوریه مخالفان حکومتش را اقلیت ناچیزی تصور می کرد که شهامت قد علم کردن در مقابل مأموران امنیتی و اطلاعاتی را ندارند. اما دیوار وحشتی که خاندان اسد در چهار دهه ی حکومتش برافراشته بود، در برابر فریاد آزادی خواهی مردم در حال فروریختن است.»
این روزنامه سپس براساس گسترش دامنه اعتراضات خیابانی علیه حکومت بشاراسد می افزاید: «بشار اسد مشروعیت خود را نزد قشر متوسط جامعه بیش از پیش از دست می دهد . پیوستن طبقه ی متوسط به قشر ضعیف و به پا خواسته سوریه عامل اصلی است که می تواند پایان رژیم بشار اسد را رقم بزند.»
روزنامه «گلوب اند میل» چاپ تورونتو کانادا می نویسد: اسامه بن لادن در کشورهای عرب و اسلامی از خاورمیانه تا شمال آفریقا هواداران بسیاری داشت، اما اندیشه های او و گروه القاعده در شکل گیری و پیشبرد انقلاب در هیچ یک از کشورهای منطقه نقشی نداشت. پیش از آن که بن لادن در ابت آباد پاکستان کشته شود، آغاز جنبش آزادیخواهانه تونس مرگ تفکر القاعده را نوید داده بود.
روزنامه فرانسوی فیگارو نوشته است: با کشته شدن اسامه بن لادن در قلب منطقه نظامی پاکستان و در فاصله ای نه چندان دور از پایتخت، دولت پاکستان واقعاً نمی داند به مردم کشورش، و به جهان چه پاسخی بدهد.
لس آنجلس تایمز نیز می نویسد نیاز ایالات متحده و پاکستان به یکدیگر، آنها را ملزم به همکاری کرده است؛ اما کشته شدن بن لادن اعتماد واشنگتن را اسلام آباد را سست تر کرده است.
انتخاب و ترجمه: دیهیم بهزادی