لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ ایران ۱۵:۱۸

رئیس صدای آمریکا: تلاش دولت ها برای سانسور خبر به جایی نمی‌رسد


 در برنامه «افق نو»، «آماندا بنت» رئیس صدای آمریکا و «گرتا ون ساسترن» حقوقدان و همکار صدای آمریکا حضور داشتند.
در برنامه «افق نو»، «آماندا بنت» رئیس صدای آمریکا و «گرتا ون ساسترن» حقوقدان و همکار صدای آمریکا حضور داشتند.

آماندا بنت، رئیس کل صدای آمریکا می گوید تلاش برخی دولت ها برای محدود و سانسور کردن خبر به جایی نمی رسد.

خانم بنت که به همراه «گرتا ون ساسترن» حقوقدان و همکار صدای آمریکا در برنامه «افق نو» بخش فارسی صدای آمریکا حضور داشت، گفت دولت هایی مثل ایران سعی دارند جلوی نظر دادن مردم خود را نگه دارند اما تا کی می خواهند اینکار را ادامه بدهند؟ مردم بالاخره به حقیقت دست میابند.

خانم بنت افزود: حقیقت، حقیقت است و کسی نمی تواند آن را تغییر دهد. ما باید بر اساس آن اطلاع رسانی کنیم. چه صدای آمریکا چه هر رسانه واقعی دیگر، آنها نمی توانند حقیقت را فنا کنند. ما نباید از بیان حقایق بترسیم و اگر ما حقایق را نگوییم، از هدف مان دور شده ایم و مردم حق دارند ما را نگاه و دنبال نکنند.

تازه ترین ویدئو و عکس ها را در اینستاگرام صدای آمریکا ببینید:

برنامه افق نو روز دوشنبه در آستانه ۲۱ نوامبر، به موضوع «روز جهانی تلویزیون و بررسی نقش آن در قرن بیست و یکم» اختصاص داشت. دیگر مهمان برنامه « گرتا ون ساسترن» حقوقدان و همکار صدای آمریکا» بود. وی نیز در سخنان به نقش دولت ها در مدیریت رسانه ها گفت: همیشه هر خبری منتشر می شود، موافق و مخالفانی دارد. اما وظیفه خبرنگار خوش آمدن از خبر نیست. او باید انچه هست را درست انتقال دهد.

وی با دفاع از حضور «شهروند خبرنگاران» گفت با حضور مردمی که گوشی به دست در وقایع حضور دارند، عملا کنترل حکومت ها بی معنی می شود. چون آنها نمی توانند همه مردم را کنترل کنند.

تازه ترین خبرها و عکس ها و فیلم ها از فیس بوک صدای آمریکا

در بخش دیگر این میزگرد، آماندا بنت درباره رعایت بی طرفی در تلویزیون گفت حفظ بی طرفی بسیار مهم و در عین حال دشوار است. مردم گاهی دوست دارند حقایقی را ببینند که با آن موافق هستند. ما همه هدف مان این است که به حقایق تکیه کنیم و با مسئولیت کامل، چه از آن واقعیت ها خوشمان بیاید یا نه، حقیقت و واقعیت را منتشر کنیم.

گرتا ون ساسترن نیز که سابقه حضور در چند تلویزیون بزرگ آمریکای را داشت، گفت متاسفانه الان خیلی از تلویزیون ها بیشتر از خبر، به فکر سرگرمی و مشغول کردن مردم هستند که این، آنها را از هدف شان دور می کند.

گزارش تصویری: پشت صحنه برنامه افق‌نو درباره تلویزیون و آینده آن

همچنین خانم بنت در بخش دیگری از این میزگرد با اشاره به نقش تلویزیون در توسعه گفت، تلویزیون چشم مردم رو باز کرد؛ اینکه ببینند دیگر کشورها چطور در مقابل مشکلات عمل می کنند. اگر در کشور ما مشکلی هست، آنها در تلویزیون می بینند که کشور دیگر چطور همین مشکل را حل می کنند. این باعث شده که آنها مطالبه محور تر باشند. از رهبران شان می خواهند که آنها هم راه درست تر را انتخاب کنند.

برنامه کامل افق نو را در زیر ببینید

افق نو ۲۰ نوامبر: روز جهانی تلویزیون و بررسی نقش آن در قرن بیست و یکم
لطفأ صبر کنيد

No media source currently available

0:00 0:24:00 0:00

https://gdb.voanews.com/DB8B35EC-8161-4D0C-8176-61890B65E8A4.gif

XS
SM
MD
LG