بنابه آمار سایت ویدیو گیم "بیگ فیش گیمز"، ۱۵۵ میلیون نفر آمریکایی بطور مستمر بازی های ویدیویی می کنند؛ یعنی به طور متوسط سه ساعت یا بیشتر در هفته. از هر پنج خانه نیز، چهار خانه مجهز به نوعی کنسول یا دستگاه ویدیو گیم هستند.
سن متوسط بازیکنان ۳۵ سال است و مدت زمانی که هر یک بازی کرده اند بطور متوسط ۱۳ سال است؛ یعنی درست برابر با زمانی که یک فرد از مدرسه آمادگی تا سال آخر دبیرستان وقت خود را به تحصیل می گذراند.
بنابه گزارش "بیگ فیش گیمز"، فروش بازی های کامپیوتری سال گذشته ۱۳ میلیارد و ۱۳۰ میلیون دلار فروش داشت.
چهار کشوری بالاترین شمار بازیکنان ویدیو گیم را در جدول بیگ فیش نشان می دهند که به ترتیب چین، آمریکا، ژاپن و بریتانیا هستند، که چین با یک فاصله زیاد در رأس جدول نشسته است.
در آمریکا و بریتانیا درصد بازیکنان زن و مرد تقریباً برابر است، ولی در چین و ژاپن تعداد بازیکنان مرد، حدود ۱۰ درصد بیشتر از بازیکنان زن است.
در ایران نیز به گزارش سایت مهر نیوز (خبرگزاری مهر) در یک آمار گیری از ۲۳ میلیون نفر بازیکنان ایرانی، ۵۳ درصد به طور مستمر بازی های ویدیویی می کنند.
بنا بر این آمار، در بین بازیکنان ایرانی علاقه به بازی با گوشی های هوشمند بیشتر از کنسول های ویدیو گیم نشان داده شده است؛ یعنی از ۲۳ میلیون نفر ۷۷ درصد با گوشی های هوشمند بازی می کنند.
به گزارش مهر، گوشی های هوشمند همچنی موجب رایج شدن بیشتر بازی های ویدیویی در بین بازیکنان زن شده اند، طوری که از کل بازیکنان ایرانی ۳۷ درصد آنها را بازیکنان زن تشکیل می دهند.
بنا به همین آمار، یک درصد از بازیکنان، بالای ۶۰ سال هستند و این نشان می دهد که علاقه به بازی های موبایلی و ویدیویی ربطی به سن و سال ندارد.
در آمریکا نیز خیلی از سالمندان بازی هایی را روی موبایلشان دانلود می کنند، که گفته می شود این بازی ها به قدرت حافظه و جلوگیری از بیماری آلزایمر می تواند کمک کند.
جدول آمار "بیگ فیش گیمز" پیش بینی می کند که شمار بازیکنان جهان تا سال ۲۰۲۰ میلادی همچنان رو به افزایش خواهد بود.