لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ ایران ۲۲:۲۲

کاخ سفید به صدای آمریکا: ادعای انتقال اطلاعات مربوط به ماموران موساد به حکومت ایران «مطلقا دروغ» است


کاخ سفید
کاخ سفید

شورای امنیت ملی کاخ سفید ادعاهای اخیر برخی رسانه‌ها درباره «دادن اطلاعات مربوط به ماموران موساد» به جمهوری اسلامی را تکذیب کرد.

یک سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید در پاسخ به صدای آمریکا درباره گزارش یک رسانه آمریکایی که در آن ادعا شده بود آمریکا اطلاعات مربوط به ماموران موساد را در اختیار جمهوری اسلامی ایران قرار داده است، گفت که این ادعا «مطلقا دروغ» است.

بنا بر گزارش‌ها این ادعا نخستین بار در مقاله‌ای در فاکس نیوز بر اساس گزارشی از روزنامه کویتی الجریده به نقل از یک منبع ناشناس در شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران منتشر شده بود. هرچند فاکس نیوز این مطلب را مدتی پس از انتشار، حذف کرد.

در گزارش فاکس نیوز ادعا شده بود که این هیئت ظاهراً در پی ارسال پیام به حکومت ایران به منظور کاهش تنش در منطقه میان جمهوری اسلامی و اسرائیل بوده است. به ادعای این گزارش، هدف از اعزام این هیئت این بود که به علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، اطلاع داده شود که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، دولت بایدن-هریس را در جریان کشته شدن اسماعیل هنیه و فؤاد شکر قرار نداده بود.

اسرائیل اگر چه مسئولیت کشتن شکر را بر عهده گرفته، اما هنوز در مورد کشته شدن هنیه در تهران اظهارنظری نکرده است.

واشنگتن و میانجی‌گران منطقه‌ای تلاش می‌کنند به توافقی برای رسیدن به آتش‌بس و آزادی گروگان‌ها در غزه دست یابند.

ایالات متحده، به عنوان مهم‌ترین متحد اسرائیل، اعلام کرده که آتش‌بس در غزه می‌تواند خطر گسترش جنگ در خاورمیانه را کاهش دهد. با افزایش تنش‌ها پس از کشته شدن اسماعیل هنیه، رهبر حماس در ایران، و فرمانده نظامی حزب‌الله، فؤاد شکر در بیروت، احتمال وقوع جنگ گسترده‌تر بیشتر شده است.

در پی حمله تروریستی ۱۵ مهر حماس به اسرائیل، که طی آن ۱۲۰۰ شهروند عمدتا غیرنظامی کشته و بیش از ۲۵۰ تن دیگر از جمله زنان، کودکان، و سالخوردگان به عنوان گروگان ربوده شدند، اسرائیل تهاجم نظامی به غزه را با هدف بازگرداندن گروگان‌های ربوده‌شده و نابودی حماس آغاز کرد.

اسرائیل، ایالات متحده، اتحادیه اروپا، بریتانیا، ژاپن و کانادا، حماس را یک گروه تروریستی می‌دانند.

XS
SM
MD
LG