هو جین تائو رییس جمهوری چین به طور رسمی در کاخ سفید از سوی باراک اوباما مورد استقبال قرار می گیرد.
ناظران می گویند رهبران دو کشور در جستجوی راه های بهبود همکاری های مشترک هستند که بر سر مسایلی نظیر حمله کره شمالی به کره جنوبی، حقوق بشر و کسری موازنه بازرگانی آمریکا با چین به سردی گراییده است.
شامگاه سه شنبه آقای هو در یک شام خصوص در کاخ سفید به پرزیدنت اوباما پیوست. این دیدار تنها با حضور دو دستیار ارشد روسای جمهور دوکشور وبدون حضور خبرنگاران برگزار شد. در جریان این دیدار، صدها معترض در پارک مقابل کاخ سفید گرد هم آمده و در حمایت از استقلال تبت شعار می دادند. آنان خواستار توجه بیشتر جامعه جهانی به حقوق بشر در چین بودند.
آقای هو روز سه شنبه هنگام ورود به یک پایگاه هوایی اندروز در واشنگتن گفت: «برای تقویت اعتماد دو جانبه، پیشبرد دوستی و تعمیق همکاری به آمریکا آمده ام.» وی همچنین تاکید کرد «می خواهیم به سوی رابطه ای مثبت، فراگیر همراه با همکاری بین چین و آمریکا در قرن بیست و یکم گام برداریم.»
در همین حال هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه آمریکا نیز در مصاحبه ای با شبکه خبری ان بی سی گفت: «دولت اوباما قصد دارد با پایبندی به ارزش ها و منافع آمریکا تا حد امکان به زمینه های مشترک همکاری با چین دست پیدا کند.»