گزارشی تحلیلی از کاترینا منسون در روزنامه فایننشال تایمز
تهدید هسته ای ناشی از کره شمالی جدی تر از ایران است، زیرا پیونگ یانگ به جنگ افزارهای هسته ای دست یافته است که به طور بالقوه می تواند به سوی آمریکا شلیک کند.
ایران هنوز به آن مرحله نرسیده و موشک های بالیستیک اش حداکثر ۲ هزار کیلومتر برد دارد.
ایران دشمنان زیادی در میان متحدان آمریکا در منطقه شامل اسرائیل و عربستان سعودی دارد. کره شمالی با چین و کره جنوبی رابطه دارد و به ایجاد صلح و پایان دادن به تنش در شبه جزیره کره ابراز تمایل کرده است.
یک منبع آگاه به اجلاس سنگاپور می گوید: «ایران همیشه نقش بدی داشته است و هرگز متحد آمریکا نخواهد شد. اما هدف از تعامل با کره شمالی امری بزرگتر است: تبدیل یک بازیگر بد به بازیگری خوب.»
دولت ترامپ در توافق با کره شمالی به معاهده ای به مراتب فراگیرتر از برجام نگاه دارد. به گفته این منبع آگاه: «اگر این تلاش ها جواب بدهد، قراردادی بسیار سفت و سخت تر و محکم تر از توافق با ایران خواهد بود.»
آلکساندرا بل، مقام پیشین وزارت خارجه آمریکا در امور کنترل تسلیحات، تاکید دارد که هرگز پیشتر چنین رویکرد پیچیده ای تجربه نشده است: «ما هرگز پیشتر کشوری دارای جنگ افزار هسته ای را مجاب نکرده ایم که از آن دست بکشد. آن چه ما با کره شمالی در پی انجام آن هستیم پیچیده ترین توافقی خواهد بود که تا کنون به مذاکره گذاشته شده است و توافق ایران در برابرش مثل آب خوردن خواهد بود.»