لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳ ایران ۱۰:۴۰

ظهور و ارتقای مدیران ایرانی‌تبار مثل «خسروشاهی» در آمریکا اتفاقی نیست


مقاله ای از کانی لویزوس در وبسایت تک کرانچ

دارا خسروشاهی، مدیر قدیمی «اکسپیدیا» یک آژانس مسافرتی آنلاین، سال هاست که ایرانی ها و ایرانی آمریکایی ها را در کانون توجه بازار فناوری قرار داده است. دارا که در ۹ سالگی و پس از انقلاب به همراه خانواده اش از ایران فرار کرد، حالا در ۴۸ سالگی به عنوان مدیر جدید «اوبر»، شرکت عظیم تاکسی آنلاین، انتخاب شده است.

کاوه خسروشاهی برادر دارا، مدیریت شرکت «آلن و شرکا» است. امیر خسروشاهی پسر عموی دارا یکی از بنیانگذاران «نِروانا» یک شرکت هوش مصنوعی است که شرکت «اینتل» آن را سال گذشته بیش از ۴۰۰ میلیون دلار خریداری کرد. هادی و علی پرتوی بنیانگذاران و سرمایه گذاران پرنفوذ بخش فناوری هم از بستگان نزدیک دارا خسروشاهی هستند.

از دیگر اعضای خانواده دارا می توان از فرزاد خسروشاهی که در خلق «اسپردشیت گوگل» نقش داشت و اوید لاری‌زاده یک شریک شرکت «جی وی» در لندن نام برد.

پژمان نوزاد سرمایه گذار سرشناس که هنگام ورود به آمریکا در سال ۱۹۹۲ آه در بساط نداشت و انگلیسی بلد نبود می گوید موفقیت خسروشاهی و شبکه وابستگانش نباید مایه شگفتی کسانی باشد که می دانند ایرانی ها چگونه خانواده و دوستان را در اولویت قرار داده و با تعهد به تحصیل و مطالعه به ویژه ریاضیات و علوم موفق می شوند.

نوزاد برای نمونه به جایگاه مریم میرزاخانی به عنوان یک زن ریاضیدان شاخص اشاره می کند. او معتقد است دانشگاه صنعتی شریف دانشجویان فراوانی به دانشگاه استنفورد فرستاد.

پژمان نوزاد می گوید: «ما طوری بزرگ شده ایم که مراقب همدیگر باشیم و فکر کنم با شرکت هایمان هم مانند خانواده خود رفتار می کنیم».

دارا خسروشاهی در «اکسپیدیا» در میان کارمندان از محبوبیت بالایی برخوردار است. بیش از ۲۲۰۰ از آن ها به خسروشاهی بالاترین امتیاز مدیریت را دادند. از این رو در میان یکصد مدیر عالی در سراسر آمریکا، او در رتبه ۳۹ قرار دارد.

برگردان فارسی این مقاله تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاماً بازتاب دیدگاه صدای آمریکا نیست.

https://gdb.voanews.com/DB8B35EC-8161-4D0C-8176-61890B65E8A4.gif

XS
SM
MD
LG