اعتماد به رسانه های خبری در میان مردم آمریکا کاهش یافته است که یک دلیل آن می تواند استفاده از شبکه های اجتماعی باشد. به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس دلیل این امر ظن آنان به بی دقتی و جهت دار بودن رسانه ها است که خود ناشی از مطالبی است که در شبکه های اجتماعی می خوانند.
تحقیقی که توسط موسسه پروژه اینسایت مدیا که در واقع یکی از شرکای آسوشیتدپرس است، انجام شده می گوید بیشتر مردم آمریکا اخبار خود را از طریق شبکه های اجتماعی می گیرند و فیسبوک بیش از همه مورد استفاده قرار می گیرد.
اما تنها ۱۲ درصد افرادی که از شبکه اجتماعی فیسبوک استفاده می کنند می گویند که به اخبار و اطلاعاتی که از آن دریافت می کنند، اعتماد زیادی دارند.
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس تنها شش درصد از مردم آمریکا به رسانه ها اعتماد زیادی دارند و امسال که سال انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا است، حامیان حزب دموکرات بیش از جمهوریخواهان و مستقل ها به رسانه ها اعتماد نشان داده اند.
نزدیک به ۶ نفر از هر ۱۰ آمریکایی، چندین بار در روز اخبار را می خواند و یا می شنود چرا که تلفن های هوشمند و تبلت ها دسترسی آنها را به اخبار به وقت دلخواهشان، آسانتر کرده است.
آسوشیتدپرس می گوید مفهوم اعتماد به رسانه، فراتر از اصول سنتی روزنامه نگاری یعنی دقت، توازن و رعایت انصاف است.
آمریکایی ها که با منابع بی شمار خبری مواجهند، بیشتر گرایش به سوی جایی دارند که اخبار بهروز دارد و نظر کارشناسی ارائه می دهد یا اسناد و مدارک رو می کند.
مردم آمریکا می خواهند قادر باشند که به سرعت و بدون مزاحمت آگهی های تجاری روی وبسایت یا اپ های رسانه های خبری گردش کنند.
نظرسنجی انجام شده حاکی است که دقت در خبر، به تنهایی مهمترین اصل جلب اعتماد مخاطب به شمار می رود.