لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
پنجشنبه ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ ایران ۰۳:۲۶

ملاقات وزرای امور خارجه آمريکا و پاکستان


ملاقات وزرای امور خارجه آمريکا و پاکستان
ملاقات وزرای امور خارجه آمريکا و پاکستان

هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه آمریکا خواهان تجدید مجموعه کاملی از تماس های رسمی با پاکستان، پس از آن که اسلام آباد بازنگری مناسبات با واشنگتن را تمام کرد، شده است.

خانم کلینتون روز پنجشنبه در دیداری با حنا ربانی کهر وزیر امور خارجه پاکستان در لندن گفت ایالات متحده به نیاز پارلمان پاکستان به بازنگری کاملا احترام می گذارد. اما همچنین بر اهمیت از سرگرفته شدن کارهای مشترک تاکید گذاشت.

مناسبات بین دو کشور از زمان حادثه ای در واخر سال پیش که در آن هلیکوپترهای ناتو به اشتباه ۲۴ سرباز پاکستانی را در امتداد مرز افغانستان کشتند، تیره بوده است.

در پی آن حادثه، پاکستان مسیرهایی را که ناتو از آنها جهت حمل تدارکات برای سربازان ائتلاف در افغانستان استفاده می کرد بست. همچنین همکاری در مقابله با تروریسم و مسائل منظقه ای را متوقف ساخت.

خبرگزاری رویترز بنقل از یک مقام ارشد آمریکایی می گوید مذاکرات محرمانه در لندن بخوبی برگزار شد و پاکستان از عقیده تجدید همکاری استقبال کرده است.

XS
SM
MD
LG