یادداشتی در روزنامه هیل از مارک کرک، سناتور پیشین جمهوریخواه ایالت ایلینوی، و مشاور ارشد سازمان «متحد علیه ایران هسته ای»
مذاکرات هوشمندانه با کیم جونگ اون می تواند هم به برچیده شدن فعالیت های هسته ای کره شمالی بیانجامد و هم به صورت چشمگیری مانع تلاش های ایران در بهبود توان موشک های بالیستیک آن شود.
پرزیدنت ترامپ به خوبی به تاریخچه همکاری پیونگ یانگ و تهران در پیشبرد فناوری موشک های بالیستیک واقف است. سرویس تحقیقات کنگره آمریکا در گزارش فوریه ۲۰۱۶ خود عنوان می کند که این دو کشور دهه ها فناوری موشک های بالیستیک را با یکدیگر به اشتراک گذاشته اند. این پژوهش نشان می دهد که کره شمالی نه تنها قابلیت های کیفی توان موشکی ایران را ارتقاء داده است، بلکه در نهایت در خودکفایی ایران در تولید موشک های بالیستیک میان برد نقش داشته است و می تواند به شکل قابل توجهی توان ایران در ساخت یک موشک بالیستیک بین قاره ای را بهبود بخشد.
در حالی که نتیجه مذاکرات با کره شمالی را نهایتا تعدادی اندک رقم خواهند زد، سایه ایران بر آن احساس می شود. این حضور ناپیدا یادآور آن چه به دست آوردیم، آن جاها که ناکام ماندیم و نقاطی است که باید به توفیق برسیم. پرزیدنت ترامپ نشان داده است که از بردباری لازم برای رسیدن به توافقی با کره شمالی برای اطمینان از حفظ امنیت ملی ما برخوردار است. من به نتیجه این مذاکرات خوش بین هستم. این مذاکرات فرصتی برای شکل دادن به صلح و امنیت بین الملل طی دهه های پیش روی ما است.