گزارشی از ناتالی جانسون در واشنگتن فری بیکن
داکوتا وود، پژوهشگر ارشد امور دفاعی در «بنیاد هریتیج»، در نخستین گزارش اش از رشته گزارش هایی با عنوان «پروژه بازسازی ارتش آمریکا»، می گوید رویکرد «جهش بزرگ» پنتاگون در آماده شدن برای نبردهای آینده به برنامه های پر خطر، هزینه بر و تک بعدی می انجامد که تکمیل آن اغلب سال ها طول می کشد و فرصت ها برای نوآوری در تمامی پنج نیروی ارتش را محدود می کند.
وود در عوض پیشنهاد می کند، وزارت دفاع آمریکا باید یک رویکرد افزایش تدریجی را بر مبنای آزمایش های تجربی به اجرا بگذارد تا از حفظ برتری ارتش آمریکا بر دشمنانش مانند چین و روسیه اطمینان حاصل کند.
داکوتا وود در مصاحبه ای می گوید: «یک رویکرد مداوم، معمول و هدفمندتر که مستلزم زمان و منابع است به مراتب موفق تر از رویکردی پراکنده، جهشی و دوره ای است که نیروها معمولا انجام می دهند.»
به گفته وود این رویکرد افزایش تدریجی امکان آزمایش های معمول را فراهم کرده و به رهبران نظامی توان ارزیابی ارزش یک برنامه را می دهد. این امر همچنین پیش از یک تعهد چند ساله چند میلیارد دلاری که ممکن است در نبردهای آینده بی مصرف باشد تعیین می کند برنامه ای جاری ارزش ادامه دارد یا نه.
او همچنین تاکید دارد که «ارتش کنونی ما تجربه ای در جنگ های بزرگ ندارد و از این منظر چنین جنگ هایی درس های دردناکی به همراه خواهد داشت. برای پرهیز از این تجربیات ناخوشایند نیروها باید در آموزش های واقع گرایانه قرار بگیرند که طی ۱۰ تا ۱۵ ساله گذشته به دلیل کمبود بودجه، نفرات، تجهیزات یا درگیری واحدها در عملیات جاری کوتاه شده اند.»
این پژوهشگر بنیاد هریتیج می گوید مقام های پنتاگون باید نیازهای آمادگی نیروهای پنج گانه برای جنگ در برابر رقیب هایی نظیر چین، ایران یا روسیه را روشن تر برای کنگره تشریح کنند تا بودجه لازم تخصیص داده شود.