یادداشتی در واشنگتن تایمز از ولید فارس*
در برابر تحولات در ایران چه باید کرد؟
آمریکا باید بلند حرف بزند و سکوت را در هم بشکند. زن و مرد و پیر و جوان در ایران توییت های رییس جمهوری آمریکا را می خوانند. با این وجود این توییت ها باید حاوی محتوایی باشد که برای متحدان و اپوزیسیون روشن کند واشنگتن چه می خواهد و چه می تواند انجام بدهد.
آمریکا فراتر از انتقاد از اقدامات ایران باید ائتلافی گسترده از کشورهای آماده به اقدام در سازمان ملل متحد را شکل بدهد. بسیاری از کشورهای جهان عرب، آمریکای لاتین، آسیا و آفریقا حاضرند به این تلاش ها بپیوندند.
اپوزیسیون جمهوری اسلامی خصوصا در خارج از ایران باید با متحد کردن خود به آمریکا و جهان امکان تحرک بدهد. گروه های رقیب باید از رقابت های غیر سازنده دست بکشند.
کاخ سفید باید استراتژی و واکنش ها در برابر اعتراضات در ایران را به دقت با کنگره هماهنگ و یکپارچه کند.
آمریکا و متحدان بین المللی اش باید حمایت های استراتژیک غیرنظامی شامل دسترسی به اینترنت و امکانات اطلاع رسانی دولتی از جمله در رادیو فردا و صدای آمریکا و خصوصی در اختیار ایرانی ها قرار بدهند.
باید به جامعه مدنی منطقه خصوصا در عراق، سوریه، لبنان و یمن که هدف شبه نظامیان ایران بوده اند کمک هایی ارائه شود تا به توقف مداخلات تهران در منطقه بیانجامد.
توقف محموله های موشک های ایران به دیگر کشورهای خاورمیانه از جمله یمن باید ادامه بیابد.
حال که جامعه مدنی ایران قیام کرده وظیفه اخلاقی جامعه جهانی است که نه تنها با آن ها اعلام همبستگی کند، بلکه در حوزه قوانین بین الملل کمک هایی در اختیار آن ها قرار بدهد تا اکثریت خاموش ایران بتواند یک تغییر نوین سیاسی را برای کشوری باستانی که از سال ۱۳۵۷ بیرحمانه تحت حکومت دیکتاتورها بوده است به ارمغان بیاورد.
* مشاور سیاست خارجی دونالد ترامپ در رقابت های انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
* برگردان فارسی این گزارش تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاماً بازتاب دیدگاه صدای آمریکا نیست.