لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳ ایران ۰۸:۵۰

جوائز "رهبران جوان" ۲۰۱۶ وزارت خارجه آمریکا؛ از افغانستان تا فرانسه


برندگان جوائز سال ۲۰۱۶ "رهبران جوان" وزارت خارج آمریکا
برندگان جوائز سال ۲۰۱۶ "رهبران جوان" وزارت خارج آمریکا

وزارت خارجه آمریکا از ده تن از جوانان سراسر جهان که بر اساس برآوردهای آن وزارتخانه، فعالیت هایشان اثر مفید و مثبتی بر جوامعشان گذاشته، با اعطای جایزه قدردانی کرد.

از دریافت کنندگان جوایز امسال " ظهور رهبران جوان " وزارت خارجه آمریکا احلم نسروئی، زن تونسی است که به رغم دشواری ها و موانع، مبارزه با افراط گرایی و تروریسم را سرلوحه فعالیت هایش خود قرار داده و چندین برنامه آموزشی برای زنان طراحی و اجرا کرده است.

خانم نسروئی می گوید به تلاش برای دگرگونی فرهنگی ادامه خواهد داد.

همچنین باسل المدهون، جوان فلسطینی اهل غزه، به دلیل راه اندازی شبکه "تد اکس" (TEDx) که به پایگاهی برای اشتراک داستان زندگی فلسطینیان تحت محاصره نوار غزه با جهان تبدیل شده، جایزه وزارت خارجه آمریکا را دریافت کرد.

دیگر جوایز ظهور رهبران جوان وزارت خارجه ایالات متحده به نامزدهایی از فرانسه، افغانستان، کنیا، سومالی، مالتا، میانمار، اندونزی و هندوراس اعطا شد.

در مراسم اعطای جوایز، اوان رایان مدیرکل امور آموزشی و فرهنگی وزارت خارجه آمریکا گفت "آنها قدرت جوانان را برای ارائه و اجرای طرح ها و برنامه هایی جهت بهبود جوامع خود نشان می دهند."

وی در ادامه افزود، "این رهبران جوان، چه برای پیشبرد گفت و شنود بین ادیان کار کنند چه برای کار آفرینی، عدالت اجتماعی و تعامل مدنی، آغازگر تغییراتی هستند که جهان اینک نیاز دارد."

دریافت کنندگان جوائز افزون بر دیدار از واشنگتن، به شهرهای سراسر کشور سفر خواهند کرد ، در جلسات حرفه ای حضور خواهند یافت و با همتایان آمریکایی خود ملاقات خواهند کرد.

آنها بعدا در واشنگتن در نشستی برای تقسیم تجربه های خود با دیگران و بررسی راه های همکاری در پروژه های آینده شرکت خواهند کرد.

اشا حسن از کنیا، سومالیایی تبار است که گروه هایی به رهبری جوانان را برای پیشبرد گفت و شنود و آشتی در میان قبایل در منطقه تشکیل داده است. او ارزش زندگی را به کودکان می آموزد و نسبت به خطرات پیوستن به گروه های افراطی به آنها هشدار می دهد.

احمد شکیب محسن یار، از افغانستان، کارزار رسانه های اجتمامی با عنوان "افغانستان به شما نیاز دارد" را بنیان گذاشت، و در کوششی برای برخورد با این عقیده که جوانان افغانستان برای آینده ای بهتر باید کشور را ترک کنند. او گفت افغانستان از سال ۲۰۰۱ تغییر زیادی کرده و جوانان باید در کشور بمانند و به ساختن آینده خود کمک کنند.

هیلاری بریفا از مالت، که در مقطع دکترا در لندن تحصیل می کند، سفیر جوانان مالت در سازمان امنیت و همکاری در اروپا است ، و به پیشبیرد کارزاری علیه افراط گرایی خشن در کنفرانس حقوق بشر سازمان در سال گذشته کمک کرد.

جسل رسینوس فرناندز از هوندوراس، در کوفرادیا در حومه شهر سان پدرو سولا در هوندوراس، که "پایتخت قتل جهان" نامیده شده است، بزرگ شد. وی اندکی پس از پیوستن به یک گروه اشرار، هدف گلوله قرار گرفت. او با توصیف این واقعه به عنوان یک نقطه عطف، باشگاهی به نام "برادران اسکیت" تاسیس کرد، که فعالیت های گوناگونی را برای کمک به جوانان، با هدف پرهیز از افتادن به دام گروه های خلافکار و شرور، پیشنهاد می کند.

ساموئل گریزبوسکی از فرانسه، وقتی هنوز در دبیرستان بود، سازمان بین ادیان جوانان فرانسه به نام "کو اکسیستر" را بنیان گذاشت. ۱۹ مرکز در فرانسه، بلژیک و سوئیس دارد و اعضای آن از هشتگ "ما متحد هستیم"، که پس از حملات تروریستی در پاریس در نوامبر گذشته طرفداران زیادی پیدا کرد، استفاده می کنند.

نینو نانیتاشویلی از گرجستان، مسئول واحد ارتباطات در مدرسه بین المللی افتصاد در دانشگاه ایالتی تفلیس، که "گروه توسعه دهنده گوگل" را بنیان گذاشت و از فناوری های نوین برای پیشبرد صلح و توسعه استفاده می کند. او گفت هدفش ایجاد اعتماد در میان جوانان است، و هر فردی می تواند در این روند شرکت کند.

ثینزار شونلی یی از میانمار، هماهنگ کننده کنگره ملی جوانان برمه و شبکه ملی جوانان، که بر توسعه و گفت و شنود جوانان تمرکز دارد، و به سازمان دادن مجمع جوانان آسه آن – اتحادیه کشورهای آسیای جنوب شرقی – کمک کرد . عضو فعال شورای جوانان سفیر در سفارت آمریکا در رانگون است، که سفیر را درباره امکانات و نیازهای جوانان در برمه راهنمایی می کند.

ذولفیرمان راهیانتل از اندونزی، دانشجوی فعلی دانشگاه پاتی مورا در آمبون - او بحث هایی را در مسائل مرتبط با اندوه و ناراحتی، نارضایی و نفرت در آمبون، شهری که ۱۰ سال خشونت بین ادیان را تجربه کرده است، سازمان داد. او می گوید "ما باید یکدیگر را دوست داشته باشیم و با هم باشیم و عقایدمان را تقسیم کنیم. باید به مذهب یکدیگر احترام بگذاریم."

XS
SM
MD
LG