بخش انگلیسی صدای آمریکا - شورای امنیت سازمان ملل متحد نتوانست برای یافتن راهی به پیش در بحران ونزوئلا بر سر قطعنامه های پیشنهادی ایالات متحده و روسیه به اتفاق نظر برسد.
پانزده کشور عضو شورای امنیت به دو قطعنامه رای دادند. قطعنامه آمریکا از حمایت اکثر اعضای شورا برخوردار بود، اما روسیه و چین مانع تصویب آن شدند. قطعنامه روسیه تنها موفق به جلب رای چهار کشور شد.
در قطعنامه آمریکا بر نیاز به «پرهیز از وخامت بیشتر» شرایط انسانی در ونزوئلا و هموار کردن راه رساندن محموله های امداد به سراسر آن کشور تاکید شده بود.
دولت نیکلاس مادورو نمی خواهد بپذیرد که ونزوئلا با یک بحران انسانی روبرو است و اجازه نمی دهد کمک های ارسالی از ایالات متحده و دیگر کشورها به دست مردم برسد. مادورو ارسال این کمک ها را زمینه ای برای مداخله نظامی ایالات متحده می داند.
در قطعنامه آمریکا همچنین ضمن ابراز «نگرانی عمیق» نسبت به انتخابات ماه مه ۲۰۱۸ ریاست جمهوری ونزوئلا که مادورو را برای شش سال دیگر در قدرت نگاه داشت، گفته شده که آن انتخابات «نه آزاد و نه عادلانه» بوده است. آمریکا در این قطعنامه خواهان یک روند سیاسی منجر به برگزاری انتخابات دوباره است. واشنگتن همچنین حمایت خود از برقراری مسالمت آمیز دموکراسی و حاکمیت قانون را به نمایش گذاشته است.
الیوت آبرامز، نماینده ویژه آمریکا در امور ونزوئلا، گفت: «بعضی اعضای این شورا با رای مخالف خود به این قطعنامه، متاسفانه، به محافظت از مادورو و رفقایش ادامه داده و رنج مردم ونزوئلا را طولانیتر میکنند.»
آبرامز با اشاره به رهبر «مجلس ملی ونزوئلا» که ۲۳ ژانویه خود را رئیس جمهوری موقت اعلام کرد، تاکید کرد: «فارغ از نتیجه رای گیری شورای امنیت، این قطعنامه نشان می دهد که دموکراسی های سراسر جهان، به خصوص در آمریکای لاتین، پشت پرزیدنت خوان گوایدو بسیج می شوند.»