بخش انگلیسی صدای آمریکا - نیویورک تایمز در گزارشی می گوید منتقدان موسیقی آتش سوزی سال ۲۰۰۸ در «استودیوهای یونیورسال» در هالیوود را «بزرگترین فاجعه در تاریخ حرفه موسیقی» عنوان می کنند.
نسخه های اصلی آثار گرانبهای از دست رفته شامل آلبوم های بزرگان بی همتای موسیقی جاز مانند «بیلی هالیدی»، «لوئیس آرمسترانگ»، «دوک الینگتون» و هنرمندان مطرح قرن بیست و یکم از جمله «فیفتی سنت»، «اسنوپ داگ» و «شرل کرو» است.
«یونیورسال» در سال ۲۰۰۸ گفته بود شعله های آتش فقط بخش توریستی «کینگ کنگ» و انبار کپی فیلم ها و برنامه های تلویزیونی را سوزانده بود.
اما مجله نیویورک تایمز به تازگی در مقاله ای بر مبنای اسناد شرکت «یونیورسال» می گوید زمانی که آتش نشان ها تصمیم گرفتند برای سهولت مبارزه با آتش یک انبار را تخریب کنند، یک صندوق از نوارها و دیسک های نسخه اصلی به طور کامل نابود شد.
هر چند کپی هایی از آثار از بین رفته وجود دارد، اما کارشناسان می گویند نسخه های اصلی آثاری از هنرمندان افسانه ای مانند جودی گارلند، اَل جالسون، بینگ کرازبی، جان کولترین، رِی چارلز، بی بی کینگ، اِلتون جان، اریک کِلَپتون، گروه پلیس و اولین آلبوم های اِریتا فرانکلین در آتش سوخته است.
به گزارش نیویورک تایمز، مدیران وقت یونیورسال برای پرهیز از خشم عمومی و شکایت های حقوقی هنرمندان، نابودی آثار را اندک نشان دادند.