میشل باشله، کمیسر عالی شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد، میگوید اعدامهای فراتر از حوزه قضائی از سوی نیروهای ویژه امنیتی که از حمایت عالیترین مقامات ونزوئلا برخوردار هستند، هنوز ادامه داد.
به گزارش خبرگزاری رویترز، کمیسر عالی شورای حقوق بشر سازمان ملل روز دوشنبه ۱۸ شهریور ماه در گزارشی خطاب به اعضای این شورا گفت که افزون بر اعدامها، مواردی از شکنجه سربازان و دیگر کسانی که خودسرانه دستگیر شدهاند، ثبت شده است.
کمیسر عالی شورای حقوق بشر سازمان ملل از نیکلاس مادورو خواسته افراد خاطی را مجازات کند. حلقه نیکلاس مادورو در ونزوئلا، گزارش میشل باشله را انتخابی و بدون در نظر گرفتن اطلاعات رسمی داده شده، خوانده است.
ایالات متحده و ۵۶ کشور جهان رژیم نیکلاس مادورو را نامشروع دانسته و ریاست جمهوری موقت خوان گوایدو را به رسمیت شناختهاند. آمریکا خواستار کنار رفتن نیکلاس مادورو از قدرت شده است.