سوزان رایس نماینده دائمی ایالات متحده آمریکا در سازمان ملل متحد پس از آن که قطعنامه شماره ۱۹۷۵ شورای امنیت آن سازمان به تصویب رسید گفت « آمریکا به این قطعنامه محکم که به اتفاق آراء به تصویب رسید، خوش آمد می گوید». این قطعنامه از لوران گباگبو رئیس جمهوری سابق ساحل عاج می خواهد که هر چه زودتر کنار برود تا آقای کواتارا رئیس جمهوری منتخب بتواند کار خود را برای اداره کشور شروع کند.
خانم رایس می گوید ما شدیداً خشونتها را در ساحل عاج محکوم کرده و بر حمایت خود از ماًموریت نیروی صلح سازمان ملل متحد در ساحل عاج* در ماًموریت حفاظتی شان از شهروندان غیر نظامی تاًکید می کنیم.
سوزان رایس نماینده دائمی آمریکا در سازمان ملل متحد از طرف های درگیر این مسئله خواست تا اعمال هر گونه خشونتی را علیه مردم غیر نظامی کنار گزارند و گفت « اکنون برای تمام شهروندان ساحل عاج زمان آن فرا رسیده است که صلح را گرامی دارند و برای بازسازی کشور خود متحد شوند تا نسل های آینده بتوانند از ثبات و رفاه اجتماعی برخوردار شوند».
خانم رایس همچنین گفت ما تحریم ها را علیه آقای گباگبو رئیس جمهوری پیشین ساحل عاج، همسرش، وزیر امور خارجه آن کشور و سایرین تاًیید می کنیم و بر این باوریم که تصویب این قطعنامه نشان محکمی از قاطعیت جامعه بین المللی بر حمایت از حقوق مردم ساحل عاج است تا بتوانند این فرصت را داشته باشند تا ببینند دولتی که انتخاب کرده اند، ثبات را در کشور برقرار می کند.
... و ایالات متحده آمریکا اعلام کرد مبلغ ۳ میلیون دلار دیگر در کار مربوط به کمیته ۱۵۴۰ مشارکت می کند. سوزان رایس سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد طی اعلامیه ای گفت پیشگیری از گسترش و استفاده از سلاح های کشتار همگانی یک چالش بزرگ امنیتی است و هیچ تهدیدی اضطراری تر از تروریسم بالقوه مسلحانه، آن هم با این نوع سلاح های خطرناک در برابر آمریکا وجود ندارد.
کمیته ۱۵۴۰ شورای امنیت سازمان ملل متحد یک حلقه کلیدی در عدم تولید و گسترش سلاح های همگانی و فعالیت های ضد تروریسم است و معیارهای مهمی را برای تمام کشورها در رابطه با کنترل سلاح های کشتار جمعی بنا می کند.
*The United nations Operation in Cote d’Ivoire(UNOCI).