قطعنامه پیشنهادی تشکیل کشور فلسطینی بدلیل نبود رای کافی در شورای امنیت سازمان ملل متحد به تصویب نرسید.
در رای گیری سه شنبه شب، هشت کشور به سود قطعنامه رای دادند. آمریکا و استرالبا مخالفت کردند و پنج کشور رای ممتنع دادند.
سامانتا پاور، نماینده آمریکا گفت صلح بین اسرائیل و فلسطینیان تنها با « مصالحه و گزینش های » سخت ممکن است و قطعنامه دو طرف را به راه حل دو کشوری نزدیکتر نخواهد کرد.
پاور گفت « دلیل رای مخالف ما این نیست که ما به ناراحتی ها یا تهدید های امنیتی که فلسطینیان و اسرائیلیان روزانه تحمل می کننند بی اعتنا هستیم. دلیلش این است که ما می دانیم آن سختی ها و تهدیدها تا دو طرف نتوانند از طریق مذاکره به توافقی جامع برسند کاهش نخواهد یافت.
رباض منصور، نماینده فلسطینی در سازمان ملل متحد از شورا انتقاد کرد و گفت به مسئولیت هایش عمل نمی کند.
قطعنامه پیشنهادی تا پایان ۲۰۱۷ به اسرائیل مهلت می داد از کرانه غربی و غزه عقب بنشیند و به مرزهای پیش از جنگ ۱۹۶۷ باز گردد. همچنین از اسرائیل و فلسطینیان می خواست ظرف یک سال به توافق برسند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، سخنگوی حماس از محمود عباس رئیس تشکیلات خود گردان فلسطینی انتقاد کرد و گفت کوشش برای به تصویب رساندن قطعنامه در شورای امنیت تصمیمی یک جانبه بود و «روند تصمیم گیری فلسطینی را به گروگان گرفته است.»
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل روز چهارشنبه شورای امنیت را ستود و از آمریکا ، استرالیا، رواندا و نیجریه سپاسگزاری کرد. رواندا و نیجریه دو کشور از پنج کشوری بودند که رای ممتنع دادند. بریتانیا، لتونی و کره جنوبی به آنها پیوستند. روسیه، چین، فرانسه، آرژانتین ، چاد ، شیلی ، اردن و لوکزامبورگ بسود قطعنامه ر ای دادند.