بان کی - مون دبیرکل سازمان ملل متحد می گوید او انتظار دارد دولت لبنان با دادگاهی که در باره ترور رفیق حریری نخست وزیر سابق لبنان در سال ۲۰۰۵ تحقیق می کند همکاری کند.
بان کی - مون روز جمعه از تمام کشورها خواست از کار دادگاه مشترک بین المللی و لبنانی مستقر در لاهه، پشتیبانی کنند. دادگاه روز پنحشنبه کیفر خواست و احکام دستگیری علیه چهار مظنون پرونده را صادر کرد و آنها را، بدون فاش کردن اسامی متهمان، برای سعید میرزا دادستان کل لبنان فرستاد.
مقامات لبنان به خبرگزاری های غربی گفتند دست کم دو نفر از مظنونین از اعضای گروه حزب الله، که ایران از آن پشتیبانی می کند، هستند.
حزب الله بر دولت جدید لبنان که در اوائل ژوئن تشکیل شد مسلط است. تلویزیون المنار، متعلق به حزب الله، کیفرخواست ها را رد کرد و دادگاه را نهادی که "سیاسی شده است" نامید.
حزب الله هرگونه درگیری در ترور رفیق حریری را تکذیب کرده است. حسن نصرالله رهبر آن سال پبش تهدید کرد دست هر کسی را که در صدد دستگیری اعضای حزب الله برآید قطع خواهد کرد.
سعد حریری پسر نخست وزیر سابق می گوید صدور احکام دستگیری "یک لحظه تاریخی" برای لبنان است. او از دولت نجیب میقاتی خواست با دادگاه همکاری کند.
مارک تونر سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، کیفرخواست ها را "گامی مهم بسوی اجرای عدالت و پایان گرفتن مصونیت برای ترورهای سیاسی" در لبنان نامید.
کابینه میقاتی می گوید به یافتن حقایق ترور حریری پای بند است و جریان دادگاه را، ضمن کوشش برای جلوگیری از تهدید ثبات لبنان، دنبال خواهد کرد.
اگر دولت لبنان مظنونین را ظرف ۳۰ روز دستگیر نکند، دادگاه می تواند کیفرخواست ها را از رسانه ها منتشر کند.