در ميان بيست کشور بزرگ اقتصادی جهان، موسوم به گروه ۲۰، بريتانيا مقام بزرگترين اقتصاد اينترنتی را بخود اختصاص داده است. در آن کشور تقريباً ميشود همه چيز را از طريق اينترنت خريداری کرد، و اين درست همان کاريست که شهروندان اين کشور ميکنند.
در گزارش گروه مشاورتی بوستون آمده است که خريدهای اينترنتی در بريتانيا با چنان سرعتی در حال پيشرفت است که از نظر اقتصاد اينترنتی اين کشور را در رأس کشورهای گروه ۲۰ قرار داده است. دولت بريتانيا اميدوار است که رشد خريد اينترنتی مردم بتواند به رشد اقتصادی اين کشور نيز کمک کند.
جيمز گيل، موسس شرکت تحليل وبسايتی «گاس کوآرد» ميگويد که هنوز بسياری از موسسات مالی به توانمندی و فنآوری اينترنتی در جهان، که عمدتاً ساخته و پرداخته جوانانی کارآفرين و خلاق است، پی نبرده اند. آقای گيل ميگويد برای بسياری از بانکها هنوز مشکل است که رشد سريع ترين مشاغل اينترنتی را درک کنند.
در گزارش گروه مشاورتی بوستون همچنين آمده است که اقتصاد اينترنتی پنجمين بخش بزرگ اقتصاد بريتانيا را تشکيل ميدهد که حجم آن بزرگتر از بخش بيمه، تندرستی، کارهای ساختمانی و آموزش و پرورش بشمار ميرود.
در گزارش همچنين پيش بينی شده است که رشد بخش اينترنتی بريتانيا سالانه حدود ۱۱ درصد خواهد بود.
در واقع مردم بريتانيا نه تنها با اينترنت کار ميکنند، بلکه با آن به خريد ميروند، و با آن بازی ميکنند.
«اِد وی زی» وزير فرهنگ بريتانيا، دسترسی مردم به اينترنت را بسيار حائز اهميت ميداند. او ميگويد بازار اينترنتی در بريتانيا بسيار رقابتی است و اين امر باعث شده که مردم با قيمت اندکی بتوانند به اينترنت دسترسی داشته باشند.