لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳ ایران ۱۳:۴۱

پرزیدنت ترامپ می‌گوید به رغم همه‌گیری ویروس کرونا آمریکایی‌ها خواهان بازگشت به کار هستند


بخش انگلیسی صدای آمریکا - پرزیدنت دونالد ترامپ در صدد است طی چند هفته آینده وضعیت تعطیلی کسب‌و‌کارها و مشاغل در ایالات متحده را به پایان برساند. این مهم در حالی مطرح می شود که متخصصان پزشکی هشدار داده اند در بحبوحه تلاش‌ها برای جلوگیری از گسترش بیشتر ویروس «کووید-۱۹»، چنین اقدامی ممکن است زودهنگام باشد.

رئیس جمهوری آمریکا در گفتگویی با «فاکس نیوز» گفت: «دوست دارم کشور تا عید پاک بازگشایی شود.» عید پاک مصادف با ۱۲ آوریل است.

پرزیدنت ترامپ با هشدار دادن نسبت به آسیب جدی این تعطیلی برای اقتصاد کشور و از بین رفتن ۲۰ تا ۲۵ درصد از تولید ناخالص داخلی گفت: «ما باید بسیار زودتر از آن چه که مردم تصور می کنند به کار بازگردیم.»

به گفته پرزیدنت ترامپ «اقتصاد یک کشور با این شکل تعطیلی می تواند نابود شود. ما شماری از مردم را در اثر ابتلا به آنفلونزا از دست می دهیم، اما با سوق دادن کشور به یک رکود اقتصادی عظیم افراد بیشتری از دست خواهند رفت. هزاران نفر خودکشی خواهند کرد و هر چیزی ممکن است رخ دهد. این وضع موجب بی‌ثباتی خواهد شد. نمی‌توان بزرگترین و موفق‌ترین اقتصاد جهان را تعطیل کرد.»

لری کادلو، مشاور ارشد اقتصادی کاخ سفید، روز سه شنبه به خبرنگاران گفت این بیماری در نقاطی از ایالات متحده چندان شایع نیست و ایمنی وجود دارد. کادلو تاکید کرد: «ما توصیه های متخصصان سلامت را نادیده نخواهیم کرد، اما تقاضای شدیدی برای راه اندازی دوباره اقتصاد وجود دارد.»

ننسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان ایالات متحده، به شبکه خبری «ام اس ان بی سی» گفت هزینه افزایش شمار بیماران برای اقتصاد آمریکا نسبت به وضعیت فعلی بیشتر خواهد بود. یک قانون‌گذار جمهوریخواه هم با تعجیل در این باره موافق نیست.

در همین حال فرماندار ایالت نیویورک از پیشنهاد رئیس جمهوری انتقاد کرد. نیویورک بیشترین آسیب ناشی از شیوع ویروس کرونا در ایالات متحده را متحمل شده است.

«سازمان بهداشت جهانی» هشدار داده است که ایالات متحده ممکن است کانون بعدی همه‌گیری جهانی ویروس کرونا باشد. حدود ۴۰ درصد از موارد جهانی ابتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته مربوط به آمریکا بوده است.

https://gdb.voanews.com/6A93B43A-98B2-45DB-8109-0792592FEB29.gif

XS
SM
MD
LG