به روز شده: آتشسوزی در پالایشگاه تهران پس از ۲۰ ساعت مهار شد.
خبرگزاری ایسنا عصر پنجشنبه با انتشار گزارشی از خاموش شدن آتش در این پالایشگاه خبر داد.
پیشتر فرماندار ویژه شهر ری در گفتوگو با ایسنا تاکید کرده بود آتشسوزی پالایشگاه تهران خسارت جانی و مصدوم ندارد، اما این خبرگزاری به نقل از رییس مرکز اورژانس تهران نوشت، چهار تن به دلیل شدت آسیب به بیمارستان منتقل شدهاند و هفت مصدوم دیگر در محل خدمات پزشکی دریافت کردهاند.
بر اساس این گزارش، بیش از ۳۰ تکنسین اورژانس تهران با ۱۰ آمبولانس، دو اتوبوس آمبولانس، و سه موتورلانس در محل آتشسوزی حضور دارند.
خبرگزاری فارس، نزدیک به سپاه پاسداران، پیشتر به نقل از سخنگوی سازمان آتشنشانی شهرداری تهران گزارش داده بود که «آتش هنوز کاملا خاموش نشده» است، چرا که خاموش شدن «مایعات نفتی در صورت حرارت زیاد» با دشواری انجام میگیرد.
بنا بر این گزارش، «۱۸۰ آتشنشان» با «۶۰ خودرو اطفای حریق» از زمان وقوع آتشسوزی در پالایشگاه تهران حضور یافتهاند.
فرماندار ویژه شهر ری با تکذیب «انفجار» به ایسنا گفت که امکان انفجار در «نوع مخزنی که دچار حریق شده» وجود ندارد، بلکه در پی «حرارت بالا» مخزن فلزی دچار «تغییر فرم» میشود و این فرایند با «تولید صدا» همراه است، «اما انفجار نیست».
حسین توکلی ابراز امیدواری کرد که «ظرف ساعات آینده دود ناشی از سوخت مشتقات نفتی به پایان برسد.»
به گفته رئیس روابط عمومی پالایشگاه نفت تهران، آتشسوزی در پالایشگاه تهران «به هیچ وجه خرابکاری» نبوده است.
به گزارش ایلنا، شاکر خفایی، رییس روابط عمومی پالایشگاه تهران با اشاره به «بررسی دوربینهای امنیتی» پالایشگاه، دلیل ایجاد آتشسوزی را «نشست مواد نفتی» عنوان کرد.
صدای آمریکا عصر چهارشنبه، یازدهم خرداد، گزارش داد که پالایشگاه نفت تهران دچار آتشسوزی گسترده شده است. در پی انتشار عکسها و ویدئوهایی از آتش و دود غلیظ و گسترده بر فراز تهران توسط شهروندان در شبکههای مجازی، گزارشهای رسانههای ایران روشن کرد که در آتشسوزی پالایشگاه تهران دستکم ۲۰ هزار بشکه گازوئیل دچار حریق شده است.
بیژن نامدار زنگنه، وزیر نفت، و محسن بندپی، استاندار تهران، نیز شب گذشته برای بررسی آخرین وضعیت حادثه و تصمیمگیری درباره آن، در پالایشگاه تهران حضور یافتند.